U zocht op: horeca

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Servito & Servito Machinery

Laarnebaan(heu) 106b2 -9070Destelbergen

Servito is de leverancier van non-food artikelen tbv horeca, grootkeuken, bakkerij, slagerij, instellingen en scholen.

Jan Vijncke

Witbakkerstraat 19 -9051Sint-denijs-westrem

Horeca apparatuur en grootkeukenmateriaal: van koelkasten tot dampkappen

Astranova

Destelbergenstraat 28-34 -9040Sint-amandsberg

Met het assortiment horecameubilair bewijst Astranova haar diversiteit.In onze brede waaier aan horecastoelen, barstoelen / barkrukken , tafels, zitbanken en fauteuils vindt u voor ieder horecainterieur een antwoord.

Horecare

Tulpenstraat 7 -9810Nazareth

HoreCare blijft ook in 2017 de specialist in: porselein, bestekken, glazen, kookgerei, geschenkartikelen, ... voor professioneel gebruik en voor dagelijks gebruik.

Broos Trading

Driemasterstraat 58 -9000Gent

Studieburo voor Tuin - en Landschapsplanning Francis Broos uit Geel (B), is een dynamisch ontwerpburo voor `buiten`architectuur ten dienste van de particulier, de overheid en bedrijven. U kan bij ons terecht voor zowel de planning als de coördinatie

Danimo Group

Rijvisschestraat 124 -9052Gent

10 jaar horeca ervaring gecombineerd met 20 jaar IT-ervaring. Kasregisters en consulting. Horecaservice. Wifibri - Public wifi voor hotels, restaurants, kantoren, vakantiewoningen en studentenhuizen.

Tablefever

Kortrijksesteenweg 1033 -9051Gent

TableFever is een consumentenplatform waarbij restaurants zichzelf op een mooie overzichtelijke wijze kunnen profileren. Online boekingstool en een aanbod aan cadeaubonnen waarbij de handelaar geen commissie gaat betalen.

Nickey´s International

Koning Boudewijnstraat 28 -9820Merelbeke

Nickey`s International bvba is gespecialiseerd in de verkoop en fijn distributie van huishoudapparaten aan zelfstandige keukenbouwers, bouwbedrijven met een keukenafdeling, binnenhuisarchitecten en bedrijven.

Dadiplay

Keerweg 10 -9850Nevele

Bij Dadiplay kan u terecht voor de totaalinrichting van uw speeltuin. Met onze jarenlange ervaring zijn we de geschikte partner om u te helpen bij de aankoop of aanleg van uw speeltuin. Alles gebeurt in eigen beheer, van grondwerken tot afwerking.

Horecagroothandel Cash & Carry

Steendam 17 -9000Gent

Horecagroothandel cash & carry by Maurice Rogge is specialist in keukengerei en horecabenodigdheden voor restaurant, traiteur, bedrijven en collectiviteiten.Onze nieuwe toonzaal is 500 m2 groot waar professionelen terecht kunnen om ons groot ...

Zucara

Oosthoek 25 -9968Oosteeklo

ICT consultancy en dienstverlening voor zowel particulieren als kmo`s en zelfstandigen.