U zocht op: hotel

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Fietsen In De Alpen

Prins Boudewijnlaan 41 -2650Edegem

Intertravel Corporation, het bedrijf achter oa Skiworld maakt van het fietstoerisme een nieuw speerpunt voor de zomer. “Bij Skiworld bieden wij in de winter o.a. skivakanties in 8 eigen hotels in de Franse Alpen. Deze hotels konden de laatste jaren..

Intercomfort - Intermed Travel Group

Prins Boudewijnlaan 41 -2650Edegem

Al meer dan 25 jaar ontdekken duizenden reizigers de bestemmingen van Intercomfort. Niet voor niets kozen we voor een duidelijke slogan, mooie reizen, kleine prijzen! Daar staan we immers voor en werken we aan, dag na dag. Want zeg nu zelf, uw...

Recreatie- En Congreshotel Ter Elst

Kattenbroek 1 -2650Edegem

Ter Elst - met twee belangrijke elementen: enerzijds het sportieve gebeuren, anderzijds het seminarie- en culinaire aspect - beschikte als dusdanig over een ongekende combinatie die een succes voor elke bezoeker verzekerde.

Hotel - Restaurant De Basiliek

Trooststraat 20-22 -2650Edegem

Restaurants algemeen feesten aannemers traiteurs recepties traiteurs bedrijfsfeesten tafelhouders productvoorstellingen personeelsfeesten banketten traiteurs feesten coordinatie banketten organisatie recepties organisatie restaurants franse keuken rest

Bricoconsult

Drie Eikenstraat 475 -2650Edegem

Safe Store

Drie Eikenstraat 661 -2650Edegem

Safe Store is als distributeur van zowel communicatieproducten als intercom en IP componenten alsook producten voor fysische beveiliging zoals intelligente lockers als kogel-brand- en inbraakwerende deuren en wanden.