U zocht op: hout particulier

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Batraco

Bosstraat 29 -2260Oevel

Backx NV biedt een full-service pakket voor landbouwmachines en grondverzetmachines, tuin & park en reinigingsmachines voor particulieren, bedrijven en de overheid. Welkom bij Backx NV!

Immo L & R

Meierij 19 -2260Westerlo

perfectie.bevolmaaktheid www.tenderfeelings.be " Luisteren naar mooie muziek Artikel details: De perfectie Tender Feelings, de zachte kant van het internet home over Tender Feelings archief contacteer ons RS zoeken: Home Leven Lezen Zien Proeven L

Applis

Bellensbos 7 -2260Westerlo

Applis is opgericht in 1989 en werkt vandaag de dag met een team van ongeveer 30 gemotiveerde medewerkers. Jaarlijks plaatsen we zo’n 160 000 m² vloerisolatie en zo’n 100 000 m² dakisolatie, bij particulieren en bedrijven.

Gc Vloerwerken

Ambachtenstraat 3 -2260Westerlo

Vloeren en tegels. Wij realiseren voornamelijk projecten voor aannemers en zijn gespecialiseerd in middelgrote werven in de professionele, industriële en publieke sector, en dit over gans België. Ook particulieren kunnen bij ons terecht.

Dak Plus

Bosbesstraat 41 -2260Westerlo

Dak Plus treedt op als een vakman én vertrouwenspersoon die u begeleidt doorheen het hele dakproject. Dit uiteraard volledig op maat van uw budget en wensen. Dakwerken is onze passie.

Batraco

Bosstraat 29 -2260Westerlo

professioneel bedrijf dat een full-service pakket biedt voor landbouwmachines en grondverzetmachines, tuin & park en reinigingsmachines voor particulieren, bedrijven en de overheid.