U zocht op: hout particulier

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Atrio

Langvoort 55 -2430Vorst (kempen)

Bij Atrio waar elegantie en een ruime keuze hand in hand gaan, proeven zowel particulieren als aannemers, projectleiders of architecten van onze passie voor creativiteit en design.

Gebruers En Ghoos

Meir 42 -2430Laakdal

U bekijkt niet elke dag uw verzekeringscontracten? Uw makelaar wel!Gebruers & Ghoos bv is een professionele en onafhankelijke verzekeringsmakelaar, voor zowel particulieren als voor bedrijven en zelfstandigen.

Verbruggen Centrale Verwarming

Steenweg Op Meerhout 59 -2430Laakdal

Verbruggen BVBA is een familiebedrijf dat opgericht werd in 1960 en sindsdien al jarenlang werkzaam is in de sector van sanitair en verwarming. We werken zowel voor particulieren als voor professionelen en maken van uw nieuwbouw of renovatie ...

Distri Pond

Nikelaan 35 -2430Vorst

Distri Pond is een totaalaanbieder van premium merkproducten voor vijveraanleg en -onderhoud. Deze vinden via de vakhandel hun weg naar de professionele tuinaanlegger en particulier vijverliefhebber.

Kempenland Steenkapperij

Hezemeer 2b -2430Laakdal

Bij ons kan u terecht voor natuursteen in uw interieur, uw exterieur en uw grafzerken. Maatwerk of standaardontwerpen. Keuze uit verschillende soorten natuursteen.Voor particulieren en professionelen.

Goos Kris

Kolverstraat 21 -2430Laakdal

Corvers Frans

Borgtstraat 102 -2430Vorst

Bent u als openbaar bestuur op zoek naar een ervaren dakwerker voor de restauratie van een historisch dak? Of zoekt u als aannemer, architect of particulier een ervaren dakwerkersbedrijf dat klaar staat om de handen uit de mouwen te steken voor u.