U zocht op: hout poorten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Dd Sectionaalpoorten

Stoktberg 2 -2250Olen

www.DD-Poorten.be Home Deuren Poorten Toonzaal Aanbiedingen Automatisatie Offerte Contact Nieuws HOME Homepagina Van harte welkom op de website van DD-poorten. Op deze website vindt u ons uitgebreide assortiment. Met vriendelijke groeten. DD-Poorten.

Mertens - Goossens

Turfputten 4 -2250Olen

Mertens-Goossens is uw partner bij uitstek in de ruime regio Kempen voor buitenschrijnwerk in Hout, Aluminium & PVC alsook binnenschrijnwerk met o.a. binnendeuren, maatkasten en trapbekleding. Overigens kan u bij ons terecht voor terrasoverkappingen.

B-m Metaalwerken

Stadsestraat 43 E -2250Olen

BM Metaalwerken biedt u de beste kwaliteit staal-, inox en metaalbewerkingen. Ons bedrijf realiseert hoogwaardige stalen ramen, deuren en poorten.

Ecogieterij Bv

Keizershoek 228 -2250Kontich

Ecogieterij is een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in gietvloeren, decor wanden. en design meubels

Algemene Bouwonderneming L. Heylen

Hoogbuul 30 -2250Olen

Algemene bouwonderneming L. Heylen n.v. werkt volgens de klassieke bouwmethode. Kwaliteit, planning, flexibiliteit en budgetbeheersing zijn onze kernwoorden.Als algemeen aannemer zijn wij actief op het gebied van villabouw, renovatie en ...

Metaalwerken Jan Michiels

Herentalseweg 82 -2250Olen

Metaalwerken Michiels verzorgt metaalwerken en metaalconstructies voor:architectenparticulierentuinondernemersbouwbedrijvenindustriële producententoeleveringsbedrijven

Inbo

Hoogbuul 59 -2250Olen

Reeds meer dan 15 jaar zijn wij actief in de schrijnwerkerij en interieurbouw van klassieke en hedendaagse interieurs.

Sauna Mania

Oosterwijkseweg 6 -2250Olen

SaunaMania staat synoniem aan Wellness van A tot Z, de keuze uit een volledig gamma aan sauna`s, jacuzzi`s, infraroodcabines, enz.

Van Vlerken Totaalbouw

Bulestraat 24 -2250Olen

Uw specialist in nieuwbouw en renovaties

K & F Electro-techniek

Hagelberg 31 -2250Olen

K & F elektro-techniek bvba is een jong en dynamisch bedrijf dat zich vooral toespitst op industriële elektrische installaties in de openbare sector en in bedrijven.

Magrometal

Hoogbuul 55 -2250Olen

MAGROMETAL IS IN ALLE MARKTEN THUIS: VAN PARTICULIEREN TOT GROTE INDUSTRIËLE BEDRIJVEN. Magrometal doet ook herstellings- en aanpassingswerken en is VCA gecertificeerd