U zocht op: hout poorten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Jef Remijsen

Slagmolenstraat 158-160 -2300Turnhout

JEF REMIJSEN uit Turnhout is reeds jaren erkend Harol-dealer en gespecialiseerd in zonwering, poorten, rolluiken, raamdecoratie & terrasoplossingen.

Fransen Louis

Steenweg Op Merksplas 79 -2300Turnhout

Locht-Fence is gespecialiseerd in de productie en plaatsing van exclusieve poorten en aflsuitingen, al dan niet met automatisatie. Bekijk onze exclusieve poorten via onze website. Locht-Fence : hoogstaande houten poorten, toebehoren & automatisatie.

Mapeco

Steenweg Op Gierle 258 -2300Turnhout

Mapeco : kwaliteitsgereedschap & Automatisatie van poorten Mapeco : Alles voor de vakman en de doe-het-zelver Mapeco, gereedschap, elektrisch, boormachine, zaag, hamer, vijzen, nagels, beslag, vakman, doe-het-zelver, turnhout, automatisatie, poorten,

Turnhoutse Metaalwerken

Visbeekstraat 26 -2300Turnhout

Turnhoutse metaalwerken, uw partner voor ramen en deuren. Wij spitsen ons toe op ramen en deuren en dit in allerlei vormen en normen. Hiervoor gebruiken we vooral het Jansen gamma van Zwitserse makelij of ook Forster profielen.

Raamcomfort

Everdongenlaan -2300Turnhout

Raamcomfort bvba is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van buitenschrijnwerk, zonwering & outdoor living. Voor al deze producten werken wij samen met Belgische fabrikanten waarbij wij Profel Expert dealer en Verano Privilege.

Durcolo

Industriedijk 36 -2300Turnhout

Specialist in tuinhout: van tuinscherm, carport tot speeltoestel!

Windowmakers

Everdongenlaan 24 -2300Turnhout

Windowmakers is een gespecialiseerd productiebedrijf voor ramen en deuren in PVC en Aluminium. Wij bestaan sinds 1980 en hebben een trouwe klantenbasis in Belgie en Nederland.Onze klanten zijn vakmensen.

Arts & Greens

Oude Beersebaan 21 -2300Turnhout

Vadisol

Everdongenlaan 7 -2300Turnhout

Vanuit Turnhout en de Kempen plaatsen wij zonwering, terrasoverkapping, sectionaalpoorten en rolluiken in gans Vlaanderen, Nederland en Luxemburg, bij particulieren, bedrijven en horeca.

Rj Projects

Koeybleuken 30 -2300Turnhout

Kristof Van Dun

Industriedijk 9 -2300Turnhout

De realisatie van uw volledige woning, een uitbreiding of verbouwing in houtskelet of een nieuwbouw in houtskelet. Niets is voor ons te veel. Een oplevering van uw houtskelet in ruwbouw of de volledige afwerking van uw woning. U kiest. Wij voeren uit

Elboreco

Kleine Reesdijk 61 -2300Turnhout

Elboreco is actief in de verhuursector van machines met bestuurder, zowel voor grondwerken, hoogtewerken en transport.

Windowmakers Productie

Everdongenlaan 24 -2300Turnhout

Windowmakers is een gespecialiseerd productiebedrijf voor ramen en deuren in PVC en Aluminium. Wij bestaan sinds 1980 en hebben een trouwe klantenbasis in Belgie en Nederland.

Jb Design

Hertenstraat 56 -2300Turnhout

jb Design uw partner in keukens, dressings, badkamers, bureaus, maatkasten jb Design jb design, jos berden, berden, hertenstraat, turnhout, keuken, keukens, dressing, dressings, bad, badkamer, badmeubel, badkamermeubel,meubel, meu

Tvt-rent

Tichelarijstraat 116 -2300Turnhout

Hanolux

Steenweg Op Zevendonk 191 -2300Turnhout

Hanolux in Turnhout en Wijnegem uw absolute specialist in tuinmeubelen, whirlpools, infrarood, sauna, zonnebanken, fitnesstoestellen, barbecues, zelfbouwsauna en nog veel meer.

Baudewyn Sanitair

Lokerenstraat 120 -2300Turnhout

Willemsen Zwembaden

Noord-brabantlaan 8 -2300Turnhout

Als exclusief Starline dealer van de provincie Antwerpen verdelen wij het volledige gamma Starline Monoblock zwembaden

Janssen Ramen

Veedijk 46 -2300Turnhout

Janssen Ramen nv :: Houten Ramen = Janssen Ramen

Huybreckx

Kastelein 57 -2300Turnhout

Welkom op de site van HUYBRECKX HOME OVER HUYBRECKX GAMMA REFERENTIES CONTACT "Bij Huybreckx is alles mogelijk. Wij bieden de kwaliteitsgarantie voor elk bouw-of interieurproject." Samen met u werken we graag uw project uit en begeleiden u doorheen a

Vanhout.pro

Everdongenlaan 6 -2300Turnhout

Als algemene aannemer voert Vanhout.pro een brede waaier van projecten uit.Naast een uitgebreid palmares van nieuwbouwprojecten, hebben wij ontegensprekelijk belangrijke troeven in handen betreffende renovatieprojecten.

Huybregts-reynders

Koeybleuken -2300Turnhout

Maak kennis met een halve eeuw ervaring en traditie in bouwprojecten en verbouwingsprojecten. Mettertijd heeft Algemeen bouwbedrijf Huybreghts-Reynders een brede waaier van competenties verworven.

M.v.u. Elektro

Oude Beersebaan 12 -2300Turnhout

A.a.vds

Parklaan 26 -2300Turnhout

Algemene Aannemingen Van de Sande is een innovatief en milieubewust bedrijf, dat zich richt op afbraakwerken, algemene aannemingen grondwerken en afvalbeheer in Belgisch Vlaanderen.