U zocht op: hout producten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Gijsbrechts

Oude Liersebaan 122 -2220Hallaar

Met een zeer compleet assortiment hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team van 40 medewerkers staan we klaar voor particulier, vakman en schrijnwerker.

Rewah

Nijverheidsweg 24 -2240Zandhoven

Rewah ontwikkelt, produceert en verkoopt bouwchemische producten voor de gespecialiseerde aannemer en schilder. Professionalisme, kwaliteit en service zijn geen loze woorden voor het Rewah-team.

Thiry Paints

Brusselsesteenweg 10 -3020Herent

Uw specialist in verf, behang, vloer en raamdecoratie.

Ecochem International

Industrielaan 25 -2250Olen

EcoChem focust op milieuvriendelijke alternatieven voor brandbescherming.En verdedigt een productontwikkeling die gericht is op oplossingen zoeken, terwijl de meeste concurrenten eerder een goed-gedefinieerde (volume) productstrategie ha

His Services - Handmatige Industriële Schoonmaak

Corbeillestraat 12 -2235Hulshout

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijf, buiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen.

Rds

Rijweg 91 -3020Herent

RDS staat voor renoveren, decoreren en schilderen.Bij RDS garanderen we kwaliteit, uitgevoerd door een professioneel team dat kan bogen op ruim dertig jaar ervaring.

Cartri

Fabriekstraat 40 -2547Lint

Cartri is één van de belangrijkste spelers op de Belgische tuinhoutmarkt. Als groothandel verdelen wij onze producten via geselecteerde dealers.Op zoek naar een verkooppunt? Stuur ons een e-mail en we nemen contact met u op.

Omnimat

Grensstraat 94 -3140Keerbergen

Omnimat is invoerder voor de Benelux van de DRB "Dongil" rubberen rupsen en levert vanuit zijn eigen opslagplaats gelegen te Kampenhout. Omnimat houdt zich vooral bezig met de verkoop van rubberen en stalen kettingen voor alle grondverzetmachines.

Cypress Diagnostics

Langdorpsesteenweg 160 -3201Aarschot

Phytovet

Leuvensebaan 164 -2580Putte

Inkoopcentra Kampenhout

Mechelsesteenweg 10 -1910Kampenhout

Wat je ook nodig hebt om je klanten te bedienen en je zaak te runnen, je vindt het bij Van Zon. Zo kan je bij ons 7 dagen op 7 terecht voor meer dan 30.000 artikelen.

Piva

Leuvensesteenweg 25 -1910Kampenhout