U zocht op: hout producten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


His Services - Handmatige Industriële Schoonmaak

Corbeillestraat 12 -2235Hulshout

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijf, buiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen.

M.c.-bauchemie Belgium

Conservenstraat 25 -2235Hulshout

Producent gespecialiseerd voor beton, Betontoeslagstoffen, Betonkosmetica, Afdichtingssystemen voor de renovatie van oude gebouwen, Gevelrenovatie, Betonherstellingen, Injecties, Rioolrenovatie. Home - MC BAUCHEMIE

Mevogro Products

Industriepark 9 -2235Hulshout

Wij zijn een groothandel in meststoffen, houtskool, graszoden & zaden, dooizout en anderen producten, zowel in kleine of grotere verpakking, alsook los.Wij richten ons voornamelijk op tuincentra`s en grote ketens maar ook tuinaanleggers.

Tuinrama

Provinciebaan(htv) 69 -2235Hulshout

Ontdek nieuwe producten, weetjes en ideetjes voor je tuin,

Gebr. Van Dyck

Kouwbergstraat 2 -2235Hulshout

Van Dyck Gebroeders is uw boomkwekerij te Hulsthout (Antwerpen). Een familiebedrijf met meer dan 45 jaar ervaring in de groensector voor zowel de particuliere, openbare als de professionele klant.

Abc Construct

Industriepark 20 -2235Hulshout

ABC Construct kan voor u bijna alles maken en/of aanpassen, klein of groot, veel of weinig.Geen enkele opdracht gaan we uit de weg hoe moeilijk die ook mag lijken.

De Makerij

Kapelaniestraat 14 -2235Hulshout

Ecw

Nijverheidsstraat 11 -2235Hulshout

ECW bvba is gespecialiseerd in algemene automatisatieprojecten. Wij werken deze projecten uit in samenspraak met de klant. Aangezien wij een kleine onderneming zijn, kunnen wij zeer flexibel werken om uw project tot een goed einde te brengen.

E-worx

Hoogzand 48 -2235Hulshout

Electric Worx is een jong, zeer dynamisch installatiebedrijf voor elektriciteit en domotica met een berg ervaring en invalshoeken uit verschillende sectoren.

Advision

Manestraat 5 -2235Hulshout

Advison is expert in geotechnisch grondonderzoek. Dat houdt in: sonderingen, boringen en grondwatermetingen die jou informatie leveren over de draagkracht van de ondergrond waarop je bouwt of verbouwt.