U zocht op: hout producten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Traiteur - Slagerij J. Willekens

Markt 3 -2490Balen

Keurslager Kwaliteit, elke dag opnieuw. Nederlandstalige versie La qualité, tous les jours. Version française

Paul Van Der Vliet

Nijverheidsstraat 4 -2490Balen

FBBI is een gespecialiseerde groothandel met een uitgebreid assortiment aan bestrijdingsmiddelen, veiligheidsmaterialen en aanverwante agrarische producten. Wij beschikken over een zeer groot gamma kwaliteitsproducten en kunnen u informatie geven ...

Iz Betonboringen

Berg 36 -2490Balen

Beste bezoeker. Welkom op de website van IZ betonboringen. IZ betonboringen BVBA is een klein dynamisch bedrijf. U kan bij ons terecht voor verzorgd boor- en zaagwerk. Chemische verankeringen en selectief sloopwerk behoren ook tot onze activiteiten.

Sidec

Industrieweg 10 -2490Balen

Sidec is een van de belangrijkste producenten van gekleurd grind en zand in Europa. De belangrijkste toepassingen van ons product zijn siergrind, steentapijten, troffelvloeren, antislipvloeren, gietvloeren, wanddecoratie, . Bekijk onze website voor m

Bct

Breden Els 31 -2490Balen

Zesso

Voortstraat 12 -2490Balen

Zesso is de webshop van de slimme oplossingen. Wij helpen je leven sneller en eenvoudiger te maken met een breed aanbod aan producten voor je huis, kind, tuin en dier

Agricon

Graanstraat 19 -2490Balen

Starting from the mission "working for a greener world", Agricon covers over a range of trade and production activities based on durable, natural products.

Zelfbouw-domotica

Fabriekstraat 19 -2490Balen

Zelfbouw-Domotica is een onderdeel van FEMI BVBA. Naast installaties willen wij via deze weg klanten aanspreken die heel de installatie zelf voor hun rekening willen nemen.

Van Meensel

Gerheide 57 -2490Balen

Van Meensel brandstoffen, Balen VAN MEENSEL Gerheide 51 - 2490 Balen 014 / 81.20.18 014 / 81.67.60 info@vanmeensel.be Home Prijslijst Bestellen Ultra Wegvervoer Stookoliefonds Is u tank in orde? Waarom voor MAZOUT kiezen? Welkom De familie Van Meense

Traiteur Saelen Jos

Bert Leysenlaan 21 -2490Balen

Feesten aannemers feest architect feesten coordinatie banketten organisatie recepties organisatie tafelhouders productvoorstellingen personeelsfeesten bedrijfsfeesten

Van Loo Technics Schwing Stetter

Poeierstraat 19 -2490Balen

Van Loo Technics staat als officieel servicepunt van Schwing-Stetter voor een uitstekende service. We beperken ons niet tot enkel de verkoop, we staan erop dat elke machine bij aflevering voldoet aan de Belgische wetgeving.

Cosdep Benelux

Bankei 8 -2490Balen

Beste raad en advies, vrijblijvend zonder aankoop verplichtingen!De kwaliteit van onze toestellen. Ik werk enkel met het beste, dat betekent voor mij, minder na-service en tevreden eindgebruikers!

Juristenkantoor Hegis Legal

Steegstraat 10 -2490Balen

Juristenkantoor Hegis Legal heeft een jarenlange ervaring in het verlenen van juridische diensten. Met onze ervaring in zowel de advocatuur als de bedrijfswereld bieden wij u kwaliteitsdiensten aan tegen vaste tarieven.

Probat-verbouwingen

Postelweg 1 3 -2490Balen

Probat-Verbouwingen begeleidt u bij uw verbouwingen waarbij u 1 aanspreekpunt heeft tijdens het hele verbouwproces.

Andre

Postelweg 21 -2490Balen

Coverco

Graanstraat 19 -2490Balen

Vema Beton

Industrieweg 6 -2490Balen

Een nieuwe naam in de prefab betonwereld, maar wel een met een massa ervaring. Tom Vennekens en Wim Maerschalck hebben hun jarenlange ervaring in prefab beton gebundeld en ondergebracht in een nieuwe vennootschap VEMA Beton bvba.

Xgi

Landbouwstraat 1 -2490Balen

XGI is jonge dynamische onderneming met als kernactiviteit het uitwerken van visualisatie projecten en technisch ontwerp- of tekenwerk.