U zocht op: hout voor de bouw

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Hermans Heftrucks

Beersebaan 71 -2310Rijkevorsel

Zowel nationaal als internationaal kan Hermans op ruime appreciatie rekenen. Het bedrijf wist zich te specialiseren in de verkoop, verhuur en service van alle soorten vorkheftrucks, verreikers, hoogtewerkers en intern transportmateriaal.

Groep Van Roey

Oostmalsesteenweg 261 -2310Rijkevorsel

nv Van Roey sa is een bouwonderneming gelegen te Rijkevorsel die onderandere bestaat uit Van Roey Engineering & Services (VRES). Deze omvat 2 werkmaatschappijen (Varomat en Staalbeton). Van Roey Projectont

Bouwonderneming Ooms

Oostmalsesteenweg 220 -2310Rijkevorsel

Ooms Woonrealisaties bezorgt je een aangename, overzichtelijke en verrassendeervaring doorheen het volledige creatieproces.

Sysmans Koen

Sparrenweg -2310Rijkevorsel

Wij zijn de specialisten in stallenbouw en bedrijfsgebouwen in staal. Zaakvoerder Koen wilde na een ervaring van negen jaar in de sector van de metaalskeletbouw zijn eigen stempel op de markt drukken.

Mertens

Vaart 20 -2310Rijkevorsel

M.I.P. is een familiebedrijf met een internationale uitstraling. Al sinds 1984 is deze onderneming een stabiele partner die een sterke vertrouwensband met zijn klanten heeft.

Rik De Keyser

Merksplassesteenweg 18 -2310Rijkevorsel

Untitled Document Op zoek naar een degelijk bouwbedrijf om uw woonplannen toe te vertrouwen? Op ons vakmanschap kunt u bouwen. Vanaf het eerste ontwerp tot en met de laatste afwerking. RDK heeft alles onder één dak: • de nieuwbouw van klassieke of mo

Hans Sysmans

Looiweg 126 -2310Rijkevorsel

Uw partner voor grondwerken en afbraakwerken in Antwerpen!

Verhaert Dave

Kievitsheide 90 -2310Rijkevorsel

Spearpoint

Bergsken 7 -2310Rijkevorsel

Wij renoveren uw dak aan de hoogste kwaliteit, binnen uw budget.On Time.In Budget.

Electriciteitswerken Driesen

Vijversweg 9 -2310Rijkevorsel

Eerst voor het uitoefenen van volgende werkzaamheden:Het plaatsen van verlichtings-, drijfkracht-, en telefooninstallaties.Het herstellen van motorvoertuigen.Electrotechnisch installateur.

Juba Stones

Helhoekweg 85 -2310Rijkevorsel

Brabus

Oostmalsesteenweg 36 -2310Rijkevorsel

Brabus bvba is een jeugdige, ondernemende firma met specialisatie in de verkoop en montage van poorten en zonwering. Brabus kant terugvallen op 20 jaar ervaring en monteert zowel kantel- als sectionaalpoorten voor nieuwbouw en renovatie.

Bouwdrogers Buildingdryer

Gammel 35 -2310Rijkevorsel

Buildingdryer is een Vlaamse verhuurder van bouwdrogers. Een bouwdroger onttrekt vocht uit lucht en waterhoudende materialen, waardoor de leefomgeving gezonder wordt.

Bnc Vloerenbedrijf

Looi 7 -2310Rijkevorsel

BNC Vloerenbedrijf staat garant voor een professionele vloerenopbouw van A tot Z!

Pelckmans Rijkevorsel

Gammel 77 -2310Rijkevorsel

Bij de tuincentra van Pelckmans kunt u terecht voor alles wat u nodig heeft om uw tuin en huis naar eigen smaak in te richten. Wij bieden u een breed assortiment voor buiten en binnen. Wij verkopen zowel tuinsets, tuinmeubels, tuindecoratie, enz.

Jef V.d.l.

Bavelstraat 30 -2310Rijkevorsel

Schrijnwerkerij Verlinden

Vroente 7 -2310Rijkevorsel

Schrijnwerkerij Verlinden staat garant voor kwaliteit in materialen en uitvoering. Zo wordt enkel massief hout gebruikt. De ervaren vaklui verwerken de materialen tot een kwalitatief hoogstandje.

Mdg - Websites, Maximum Design Graphics

Beersebaan 74 -2310Rijkevorsel

Wij verzorgen uw aanwezigheid op het internet van A tot Z. U kan op ons rekenen... en dit 24/7/365

Bavaco

Stevennekens 33 -2310Rijkevorsel

Bavaco Lettering's website - Bavaco Lettering home letters, designs, decoration, cutted foil, digital prints, stickers, cars, trucks, panels, windows, snijfolie, snijteksten, plakken, digitale prints, wagendecoraties, raamdecoratie, zandstraalfolie,

Ebema

Oostmalsesteenweg 204 -2310Rijkevorsel

Ebema is toonaangevend producent van hoogwaardige bestratingsmaterialen in beton.Het uitgebreide gamma tegels, straat- en boordstenen, lineaire elementen, ... voldoet aan de hoogste internationale kwaliteitsnormen en keurmerken.

Nv Staalbeton Sa

Oostmalsesteenweg 269 -2310Rijkevorsel

Groep De Keyser

Merksplassesteenweg 18 -2310Rijkevorsel

Sportavan Onroerend Goed

Oostmalsesteenweg 261 -2310Rijkevorsel

Dakwerken P. Bevers

Heesbeekweg 32 -2310Rijkevorsel

Algemene dakwerken P. Bevers Deken Sendenstraat 6 2320 Hoogstraten Tel. en fax: 03 314 80 84 info@dakwerkenpeterbevers.be www.dakwerkenpeterbevers.be :: MENU Home Bedrijfspresentatie :: ONZE PRODUCTEN Platte daken Goten Velux Pannen en leien Projectf

S-trade

Stevennekens 153 -2310Rijkevorsel

De Tegelhoeve

Sint-lenaartsesteenweg 86b -2310Rijkevorsel

Bent u op jacht naar prachtige, exclusieve tegels voor uw bouw- of renovatieproject?Gedaan met zoeken! Want in De Tegelhoeve steken Guido Van de Mierop, Sonja Goris en zoon Kenny hun hart en ziel in de selectie en plaatsing van de knapste tegels ...

Schilderwerken Dekkers

Looiweg 133 -2310Rijkevorsel

Schilderwerken Dekkers staat reeds meer dan 30 jaar garant voor kwaliteitsvolle afwerking.Sinds 1993 is Tim de drijvende veer achter het bedrijf.

De Keyser Construct

Beersebaan 61 -2310Rijkevorsel

Door deze verschillende aspecten is De Keyser Construct ondertussen uitgegroeid tot een stabiele, erkende firma binnen de wereld van de industriebouw en wel in het bijzonder in de dak- en wandbekleding.

Bouwwerken Remco

Bolksedijk 14 -2310Rijkevorsel

Betonvloeren Remco in Rijkevorsel is uw specialist voor alle betonwerken. Ongeacht de oppervlakte van uw woning of bedrijf storten we betonvloeren die we nadien verwerken en polieren. Daarnaast plaatsen we ook de wapening van het beton.

Oprins Tuin

Berkenrijs 5 -2310Rijkevorsel

Immo Ooms

Oostmalsesteenweg 220 -2310Rijkevorsel

27 On The Road

Merksplassesteenweg 97 -2310Rijkevorsel

Houthandel Marijnissen

Heesbeekweg 30 -2310Rijkevorsel

Welkom bij Houthandel Marijnissen, voor exclusief schrijnwerk en interieurinrichting op maat. Houthandel Marijnissen HOUTHANDEL MARIJNISSEN, HOUTHANDEL, MARIJNISSEN, BINNENSCHRIJNWERK, BUITENSCHRIJNWERK, INTERIEUR, INTERIEURINRICHTING, SCHRIJNWERK, E

Hydraumec International

Vijversweg 8a -2310Rijkevorsel

De hoofdactiviteiten van Hydraumec International bestaan uit het herstellen en verkopen van hydraulische pompen, motoren, cilinders, groepen, ventielen, accu's,... .

Bobinage Torremans

Vlimmersebaan 123 -2310Rijkevorsel

Geoservices

Heesbeekweg 32 -2310Rijkevorsel

Geoservices houdt zich bezig met aardwarmte-ontginning, en levert aardwarmtewisselaars op maat voor vloerverwarming en plafondverwarming, warmtepompen kantoor, pompinstallaties en de bijhorende boortechnieken.