U zocht op: hout voor de bouw

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Geens En Zonen

Putsesteenweg 319 -2820Bonheiden

Ook in de recente periode van laagconjunctuur in de bouwsector blijven zij kiezen voor investeringen, o.a. met een fonkelnieuwe `ramenstraat` waardoor de NV Geens & Zonen klaar staat voor de toekomst.

Bomen Beterams

Watermolenstraat 20 -2820Rijmenam

Bomen Beterams bvbaWelkom op de website van Wim en Leo Beterams.Wij zijn gespecialiseerd in het vellen en snoeien van alle bomen en hebben meer dan 10 jaar ervaring. Onder onze klanten hebben wij zowel particulieren, gemeenten, bedrijven als ...

Ignidon

Putsesteenweg 46 -2820Bonheiden

zonnecellen en zonnecollectoren IGNIDON bvba ZONNECOLLECTOREN zonne-energie zonnecellen zonnecollectoren verwarming sanitair zonnepanelen vantage

Dakwerken J. Claes

Sleestraat 36 -2820Bonheiden

U kan bij ons terecht voor alle soorten dakwerken in pannen en kunstleien.Ook voor roofingwerken mag u ons contacteren.Alle zinkwerken en koperwerken of afwerkingen met hout werken wij perfect af.

Montis Construct

Muizensteenweg 95 -2820Bonheiden

Hr & M

Koning Albertlaan 5 -2820Bonheiden

Vernibo

Donkerstraat 37 -2820Bonheiden

Dbsp

Weynesbaan 8 -2820Bonheiden

DBSP? De Beste in Service en Prijs/kwaliteit!DBSP is uw dynamische elektricien te Rijmenam, maar actief in heel de regio rond Mechelen! Elektriciteit leggen is zijn vak.Alle elektriciteitswerken zijn bij DBSP dan ook in goede ?n veilige handen.

Tuinen Joos

Gestelhoflei 8a -2820Bonheiden