U zocht op: hout voor de bouw

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Wycor

Biezeweg 6 -9230Wetteren

:: WYCOR Afwerking en renovatie:: :: WYCOR :: :: WYCOR ::Wycor Houtconstructies Wyckaert Wetteren Aannemer Atelier Schrijnwerk Afwerking Brandwerend Overheid openbaar Aanbesteding renovatie restauratie utiliteit bouw onderneming oost-vlaanderen hout

De Boever Aluminium & Pvc

Honderdweg 7 -9230Wetteren

Als Profel Expert staat De Boever Aluminium & PVC garant voor het leveren en plaatsen van buitenschrijnwerk in zowel aluminium, PVC als hout voor nieuwbouw- en verbouwingsprojecten.

Trudiplas

Slommerdonk 18 -9230Wetteren

Als innovatief bedrijf is Trudiplas gespecialiseerd in de ontwikkeling van producten voor de bouw-, tuinbouw- en DIY-sector.

House & Garden

Zuiderdijk 25 -9230Wetteren

Bij House & Garden hebben we een passie voor meubelen en decoratie en dit al meer dan 20 jaar. Met veel zorg en toewijding kiezen we nauwkeurig elk meubel- en decoratiestuk uit voor onze klanten.

Van Rysselberghe Alain

Kasteeldreef 48 -9230Wetteren

Met al meer dan 25 jaar ervaring in het vak kan U bij ons terecht voor zowel nieuwbouw als verbouwing.

Van Den Abeele & Co

Kwatrechtsteenweg 142a -9230Wetteren

Van Den Abeele & co NV biedt voor al uw afbraakwerken de juiste oplossingen op maat van elke klant!

Bouw Iii

Walleken 46 -9230Wetteren

Als Oostenrijks bedrijf zijn ze marktleider in de productie van hoogwaardige kit op basis van siliconen, hybride, acryl enz...

Luwaert Interieur

Gentsesteenweg 97 -9230Wetteren

Van hieruit is dan ook het bedrijf Luwaert Interieur gegroeid dat gespecialeerd is in totaalinrichting zowel voor nieuwbouw als renovatie.

Fisheye

Braakakker 10 -9230Wetteren

..:: Fisheye ::.. Detection of the Flash plugin failed. You may need to upgrade your Flash Player. Your Flash plugin may be outdated, or your Javascript support has been switched off. You can try to bypass the detection if you wish.

Doe Het Zelf Safti

Massemsesteenweg 60 -9230Wetteren

Crepico

Kleine Smetledestraat 32 -9230Wetteren

Crepico is uw specialist voor al uw bezettingswerken en gevelbepleistering.

Wetterse Dakwerken

Koningin Astridlaan 66 -9230Wetteren

Kris De Winter en Wetterse Dakwerken. Koningin Astridlaan 66 in Wetteren. Werkt samen met De Boer, Velux, PC Tech, Koramic, Eternit, Resitrix. Voor al uw daken, dakgoten. Wanneer duurzaamheid primeert.

De Witte

Oosterzelesteenweg 123 -9230Wetteren

Bouwmaterialen voor vakman en particulier sinds 1908

A.b.o.g.

Vantegemstraat 19 -9230Wetteren

ABOG NV is een dynamisch aannemingsbedrijf, met een jonge bedrijfsleiding en kader, gespecialiseerd in onderhoudswerken van openbare domeinen.

Bilterijst

Biezeweg 15 -9230Wetteren

Bilterijst is gespecialiseerd in hardhout voor waterbouw, wegenbouw en tuinaanleg. Volgende houtsoorten zijn steeds in voorraad, al dan niet FSC®-gelabeld: