U zocht op: hout

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Houthandel Dequidt

Albert I Laan 27a -8630Veurne

Houthandel voor professionelen.

Metaalkonstrukties Goens

Albert I Laan 68a -8630Veurne

Onze firma is sterk gespecialiseerd in het vervaardigen van trappen, balustrades, leuningen, poorten, hekwerk en diverse op maat gemaakte constructies waar o.a metaal in verwerkt wordt.Reeds jarenlang wordt een beroep gedaan op ons door zowel..

Algemene Schrijnwerkerij Cornelis

Handelsstraat 21 -8630Veurne

NV CORNELIS is een familiebedrijf, opgericht in 1967.Wij zijn fabrikant en installateur van buitenschrijnwerk in PVC, aluminium en hout.Tevens bieden wij ook een gamma zonweringsproducten, poorten, houten poorten, rolluiken en vliegenramen aan.

Firma Gysels

Brugse Steenweg 53 -8630Veurne

NV Gysels een gespecialiseerde groothandel in verf, muur- en vloerbekleding en papierwaren. Decoratie, verf, behang, kleefbanden, schuurmaterialen, werkkledij, lijmen en vulmiddelen

Dochy Glas

Albert I Laan 48 -8630Veurne

Wij plaatsen buiten- en binnenbeglazing voor de particuliere en professionele markt en dit al meer dan 100 jaar.

Delva Shopping

Kaaiplaats 5 -8630Zoutenaaie

Proffesionele doe het zelf zaak. Bouw, hout, sanitair, bevestigingsmaterialen, ijzerwaren, industrieel- en electrisch gereedschap, handgereedschap, electriciteit, tuin, veiligheid en beschermkledij, kantoorbenodigdheden, verf, huishoud, speelgoed

Enjoy Concrete

Vaartstraat 50 -8630Veurne

Enjoy Concrete produceert prefabelementen in supergladde beton onder meer voor de industriebouw, tuin- en landschapsprojecten, particulieren en projectontwikkelaars.

Stemat Bouw

Pannestraat 174 -8630Veurne

SteMat Bouw & Renovatie. Uw partner voor totaalrenovatie in Koksijde & omstreken

Transport Denecker

Nijverheidsstraat 2 -8630Veurne

NULL

Vanden Bussche Industriebouw

Welvaartstraat 1 -8630Veurne

NV Vanden Bussche is gespecialiseerd in industriebouw en het bouwen van markgarages. Wij ontwerpen in samenspraak met uw of onze architect een plan voor de bouw van uw bedrijf of garage en staan ook in voor de realisatie ervan.

Sanivo

Brugse Steenweg 86 -8630Veurne

Hypertrade

Avekapellestraat 3 -8630Veurne

Ives Thys

Pauwel Heinderycxstraat 21 -8630Veurne

Devrome

's Heerwillems 17 -8630Veurne

In een bedrijf dienen grond- en rioleringswerken soms heel snel of in een beperkt tijdsbestek uitgevoerd te worden. Wanneer een werk snel moet uitgevoerd worden, is Devrome bvba extra flexibel zodat u zo efficiënt mogelijk geholpen wordt.

Palu Palu

Grote Markt 22 -8630Veurne