U zocht op: houtbouw

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Kristof Van Dun

Industriedijk 9 -2300Turnhout

De realisatie van uw volledige woning, een uitbreiding of verbouwing in houtskelet of een nieuwbouw in houtskelet. Niets is voor ons te veel. Een oplevering van uw houtskelet in ruwbouw of de volledige afwerking van uw woning. U kiest. Wij voeren uit

3bouw

Zone Reme 1 -2260Westerlo

Het bouwen van een kwaliteitsvolle en betaalbare energiezuinige woning in houtskeletbouw ligt dankzij de unieke aanpak van “3bouw” binnen het bereik van eenieders budget.

Fdw Massieve Houtbouw

Oude Steenweg 33 -2280Grobbendonk

FDW massieve houtbouw | De specialist in het bouwen van houten huizen, houten woningen, chalets, woningen met hout, woningen in hout, woningen van hout, woningbouw, woningen, hout, huizen met hout, huizen in hout, huizen van hout.

Timeless Wood

Brasschaatsteenweg (c) 106 -2920Kalmthout

Start | Produkten | Contact Bijgebouwen - Poolhouses - Carports - Tuinpoorten - Terrasbouw

Hahbos

Stokerijstraat 79 -2110Wijnegem

Hahbo prefab houtbouw in massief hout ideaal als werfkeet, bouwkeet, tijdelijke gebouwen, scoutslokalen, noodkerken, klaslokalen,... HAHBO: Prefab Houtbouw in massief hout

Hout- & Bouwmarkt Kasterlee

Retiesebaan 104 -2460Kasterlee

HBM - Home U wordt doorverwezen naar onze site... Als dit niet automatisch gebeurt klik dan hier.

Fdw Woningbouw

Oude Steenweg 33 -2280Grobbendonk

Met FDW Woningbouw geniet je van 30 jaar ervaring in de houtbouw. FDW beheerst alle technieken van de houtbouw. Of je nu kiest voor houtmassiefbouw, houtskeletbouw of houtvakwerk. Het hechte FDW team garandeert je een zorgeloos bouwtraject.