U zocht op: houten platen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Gijsbrechts

Oude Liersebaan 122 -2220Hallaar

Met een zeer compleet assortiment hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team van 40 medewerkers staan we klaar voor particulier, vakman en schrijnwerker.

F & S Projects

Industriepark 22a -2220Heist-op-den-berg

Uiteraard beschikt F&S over ervaren, gemotiveerde plaatsers. Ons team komt met liefde voor het vak Uw parketvloer lijmen, Uw maatkast plaatsen of uw houten terras afwerken.

Keukens Uytterhoeven

Liersesteenweg 240 -2220Heist-op-den-berg

Keukens Uytterhoeven is het succesverhaal van Roger Uytterhoeven dat in 1970 startte als zijn eenmansbedrijf. Dit groeide sindsdien, mede onder impuls van de volgende generatie, uit tot een sterk gespecialiseerd productiebedrijf van keukens ...

Feyaerts Bouw

Bijenhof(hal) 1 -2220Heist-op-den-berg

De voordelen van buitenjaloezieën: innovatieve zonwering die daglicht maximaliseert

Schroons En Zonen

Wouwerstraat 11 -2220Heist-op-den-berg

Schroons & Zonen uw partner voor Ramen, Deuren , Poorten en Veranda’s.

Medussa

Liersesteenweg 199 -2220Heist-op-den-berg

[ WWW.MEDUSSA.BE ] medussa,medusa,lier,heist,op,den,berg,debbie,marc,govaerts,goovarts,govaarts, bouwantiek,bouwen,bouw,architecturaal,architecturals,doors,windows,frames,pillars,floors,tiles, antiques,antiek,antik,antikhandel,ant

N.v. Kem - Products

Hulshoutsesteenweg 33 -2220Heist-op-den-berg

Kemisol is de belangrijkste Belgischeproducent van geëxpandeerd polystyreen, met een productaanbod, gaande van EPS in parels, platen of blokken met een densiteit van 10 tot 60 kg/m³ - Daarnaast verdelen wij ook een ruim gamma isolatieproducten.

Brigi Hi - Tec

Impulsstraat 14 -2220Heist-op-den-berg

Reeds meer dan 25 jaar ervaring in: * Industriële kunststofverwerking * Alle polyesterfabrikaten en polyesterwerken * Consulting-studie en ontwikkeling

Wyns Nv

Impulsstraat 12 -2220Heist-op-den-berg

De firma Wyns nv uit Heist-op-den-Berg is de specialist op het gebied van verpakkingsmaterialen voor de industrie.

Van De Putte

Schaliehoevestraat 88 -2220Heist-op-den-berg

Heremans Ramen

Broekstraat(hal) 17 -2220Heist-op-den-berg

Heylen-bouw & Heylen Real Estate

Industriepark 17 -2220Heist-op-den-berg

Al snel groeide de onderneming uit tot een succesvol bedrijf gespecialiseerd in woonklaar bouwen en renovatie dat alle activiteiten in eigen beheer uitvoert zoals metselwerken, dakwerken, sanitair, vloer- en tegelwerken, schrijnwerkerij.

Bouwmaterialen Mattijs

Knotwilgenweg 31 -2220Heist-op-den-berg

De firma Mattijs uit Heist op den Berg is de leverancier voor ruwbouwmaterialen, vloeren, sierbestrating en nog veel meer.

Stacubo

Industriepark 47 -2220Heist-op-den-berg

CB Construct beschikt als bouwbedrijf over meer dan dertig jaar ervaring in de nieuwbouw en renovatie van woningen en appartementen. Met 25 eigen vakmensen staan we uitermate sterk in traditionele metselwerken. Pionier voor Staalskeletbouw.

Verhuurcenter Van Rompaey

Impulsstraat 8 -2220Heist-op-den-berg

Verhuurcenter Van Rompaey in Heist op den Berg voor verhuur van alle materialen voor bouw en tuin. Wij verhuren "BIJNA" alles voor bouw en tuin.Verhuur en verkoop aan particulieren en professionelen

Paint-xtra

Industriepark 47 -2220Heist-op-den-berg

Professionele vergroothandel en groothandel voor de stucadoor.