U zocht op: houten platen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Ecochem International

Industrielaan 25 -2250Olen

EcoChem focust op milieuvriendelijke alternatieven voor brandbescherming.En verdedigt een productontwikkeling die gericht is op oplossingen zoeken, terwijl de meeste concurrenten eerder een goed-gedefinieerde (volume) productstrategie ha

Nutripack Olen

Industrielaan 1 -2250Olen

Transbox is gespecialiseerd in de productie van kunststofverpakkingen en displays.Dit gebeurt door middel van het thermovormen van verschillende foliën (PVC, PS, PET,.) en bewerken van platen (PS, PLEXI, .) in transparant of een specifieke...

Verbeeck. M. Plastics

Turfputten 3 -2250Olen

Welkom bij Verbeeck Plastics, de referentie voor de plastic verpakking van uw voedingsmiddelen! Door middel van meer dan 20 jaar ervaring, voortdurende innovatie en klantgerichtheid creëert Verbeeck Plastics de perfecte verpakking.

Geveldesign-houtbouw

Lammerdries-winkelstraat 14b -2250Olen

Kompakt

Industrielaan 12 -2250Olen

is een gespecialiseerde schrijnwerkerij, uitgerust om op een hoogtechnologische manier HPL (= high pressure laminate) te verwerken, en de geproduceerde onderdelen door ervaren montagetechniekers te plaatsen.

K & F Electro-techniek

Hagelberg 31 -2250Olen

K & F elektro-techniek bvba is een jong en dynamisch bedrijf dat zich vooral toespitst op industriële elektrische installaties in de openbare sector en in bedrijven.

Mertens - Goossens

Turfputten 4 -2250Olen

Mertens-Goossens is uw partner bij uitstek in de ruime regio Kempen voor buitenschrijnwerk in Hout, Aluminium & PVC alsook binnenschrijnwerk met o.a. binnendeuren, maatkasten en trapbekleding. Overigens kan u bij ons terecht voor terrasoverkappingen.

Cogama G.m.c.

Stadsestraat 51 -2250Olen

Cogama heeft meer dan 50 jaar ervaring in de installatie van verwarming, ventilatie, airconditioning, koeling en sanitair.Cogama werkt uitsluitend voor professionele klanten in verschillende sectoren.

Dymotec

Lammerdries-oost 19 -2250Olen

DYMOTEC is een dynamisch bedrijf gespecialiseerd in industriële automatisering. Elektrische engineering, bordenbouw, installatiewerken en industriële softwareapplicaties zijn onze kernactiviteiten.

Magic Betting Casino

Industrielaan 3 -2250Olen

De referentie voor online games.

Inbo

Hoogbuul 59 -2250Olen

Reeds meer dan 15 jaar zijn wij actief in de schrijnwerkerij en interieurbouw van klassieke en hedendaagse interieurs.

Van Vlerken Totaalbouw

Bulestraat 24 -2250Olen

Uw specialist in nieuwbouw en renovaties