U zocht op: houten ramen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Mertens - Goossens

Turfputten 4 -2250Olen

Mertens-Goossens is uw partner bij uitstek in de ruime regio Kempen voor buitenschrijnwerk in Hout, Aluminium & PVC alsook binnenschrijnwerk met o.a. binnendeuren, maatkasten en trapbekleding. Overigens kan u bij ons terecht voor terrasoverkappingen.

Beneens Alucon

Stadsestraat 43 D -2250Olen

We realiseren uw (ver)bouwprojecten in woning- en villabouw, appartementen, kantoren, scholen en industriebouw en voor particuliere en professionele klanten steeds met dezelfde kwaliteitsgarantie.

B-m Metaalwerken

Stadsestraat 43 E -2250Olen

BM Metaalwerken biedt u de beste kwaliteit staal-, inox en metaalbewerkingen. Ons bedrijf realiseert hoogwaardige stalen ramen, deuren en poorten.

Beneens Bouw En Interieur

Stadsestraat 43 -2250Olen

Onze specialiteiten zijn exclusieve woonprojecten, winkel- en kantoorinrichting. In het B2B segment en de openbare sector willen we door een pro-actieve marktbenadering onze groei realiseren.

Avonds Yve

Draaibrugstraat 4 -2250Olen

S & V Cleaning

Gladiolenstraat 1 -2250Olen

Je bent op zoek naar een poetshulp met dienstencheques voor bij je thuis? Dan heeft S & V Cleaning de oplossing voor jou! Wij bieden poetsdiensten aan met gemotiveerde, goed opgeleide en kwalitatieve medewerkers.

Digor

Hondsstraat 6 -2250Olen

Met een traditie in gevelwerken maken onze experten er een erezaak van om je het juiste advies in gevelwerken te geven. We laten je gevel er weer als nieuw uitzien door verschillende toepassingen.BETONBORINGEN zijn ook mogelijk