U zocht op: houten trappen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Ecomat Genk

MeeËnweg 7 -3600Genk

Concreet helpen we je bouwen aan je eigen plekje op aarde met bouwadvies en het zo efficient mogelijk leveren van bio-ecologische bouwmaterialen......op het ritme van Moeder Natuur. Zolang het nodig is!

Mavi

Truilingenstraat 35 -3800Sint-truiden

Mavi is gespecialiseerd in zandstralen, luchtgommen, kaleien en gevelherstelling. Mavi specialiseerde zich door de jaren heen in het opwaarderen en herstellen van uw woning. Door het toepassen van specifieke ingrepen stijgt de waarde van uw woning.

Ruiz Wood Technics

Centrum-zuid 1514 -3530Houthalen-helchteren

Aantrekkelijke prijzen, unieke trappen en een uitgebreid assortiment, dat is de Ruiz Garantie! Ruiz Wood Technics geeft u graag uitgebreid advies over de verschillende opties en oplossingen die wij aanbieden.

Houtmarkt Beulen

Herkenrodesingel 85 -3500Hasselt

Beulen is een familiebedrijf van reeds 4 generaties. Als klant koopt u bij ons niet alleen kwaliteit. U krijgt er onze ervaring, knowhow en een spijkerharde tevredenheidsgarantie bovenop.

Buntinx

Beringersteenweg 128 -3520Zonhoven

Houthandel Buntinx verkoopt dakhout, vloeren, deuren, kasten, bangkirai terrasplanken, tuinhout, veluxramen, trappen, wand- en plafondbekleding,… en zorgt eveneens voor een professionele levering en/of plaatsing van deze producten.

Stevens Houttechniek

Lichtenberglaan 2030 -3800Sint-truiden

Fabricatie van trappen en binnendeuren met eigen plaatsingsdienst, Borgloon. Stevens Houtechniek trappen, trap, deuren, deur, hout, houten, eik, eiken, beuk, beuken, glas, glazen, deurkruk, deurkrukken, stevens, stevenstrappen, stevens trappen, steve