U zocht op: houten vloeren

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Bio Home

Zone Kamp C 12 -2260Westerlo

Bio Home is opgestart in 1980 vanuit een ideologisch standpunt natuurlijke producten verdelen die veilig zijn voor mens en milieu

Avs Service

Langstraat 107 -2260Westerlo

AVS Service is een klein bedrijf,naast de 2 zaakvoerders een team van 3 medewerkers, wij zijn dan ook zeer trots op onze goede reputatie en naam binnen onze sector.

Wova

Ter Voort 1 -2260Westerlo

F.i.m. Production And Recycling

Nijverheidsstraat 46a -2260Westerlo

Met de producten van FIM isoleer je op een optimale manier vloeren en daken. Ons gamma isolatiemortel zorgt niet enkel voor een lager energieverbruik, het garandeert je ook een hoger wooncomfort terwijl je geld bespaart.

Meha Projects

Ambachtenstraat 3 -2260Westerlo

Bouwmaterialen De Heide Bouwmaterialen bvba Bouwmaterialen

Renobeton

Koning Boudewijnstraat 37 -2260Oevel

Beton en gietvloeren

Aluca

Zone Reme 8 -2260Westerlo

Het Duits product ALUCA is al meer dan 15 jaar de maatstaf wat betreft aluminium bedrijfswageninrichting. ALUCA is enig op dat vlak, het bestaat voor bijna 100% aluminium.Waar staat ALUCA voor?

Acb Airconditioning

Moestoemaatheide 14 -2260Westerlo

Dé specialist in klimatisatieaan groothandelsprijzen !Airco-Koeling-Ventilatie-WarmtepompenZowel geïntegreerde & designtoestellenals low-budgetoplossingenBegeleiding van voorontwerp tot installatie. Verdeler van Sanyo en Panasonic airco.

Lrb

Zone Reme 8 -2260Westerlo

LRB bvba is uw partner op gebied van bedrijfswageninrichting. Wij stemmen uw bedrijfswagen zonder problemen af op uw behoeften. Inrichten kan in staal of aluminium en uitgebreid worden met allerhande toebehoren: bagagedragers, signalisatie…

Cevo Market

Meulemanslaan 28 -2260Westerlo

Of het nu gaat om renoveren, vernieuwen, bouwen of verbouwen, u vindt er alles onder 1 dak. Een uitgebreid assortiment, een enorme voorraad, sterk in prijs, knowhow en service zijn slechts een paar van onze grootste troeven.

De Wever Dirk

August Cannaertsstraat 99 -2260Westerlo

De Wever Dirk Interieurbouw is al jarenlang specialist in interieurbouw renovatie- of verbouwingsprojecten op de Belgische markt.

Schellens Benny

Hoog Heultje 74 -2260Westerlo

Betonvloeren Schellens is uw partner voor de realisatie van de perfect gepolierde betonvloer.

Applis

Bellensbos 7 -2260Westerlo

Applis is opgericht in 1989 en werkt vandaag de dag met een team van ongeveer 30 gemotiveerde medewerkers. Jaarlijks plaatsen we zo’n 160 000 m² vloerisolatie en zo’n 100 000 m² dakisolatie, bij particulieren en bedrijven.

Isoltube

Nijverheidsstraat 46 -2260Westerlo

Steeds meer projectontwikkelaars werken met vloerverwarming in appartementsgebouwen om de binnenruimte optimaal te benutten. Feeling good, good, good!

De Wever Guy

Renderstraat 6 -2260Westerlo

Voor de installatie van uw centrale verwarming bent u bij De Wever Guy bvba aan het juiste adres.Wij werken met hoog gekwalificeerd personeel dat regelmatig bijscholing volgt om u een zo hoog mogelijke kwaliteit te garanderen.

Load - Lok Belgium

Nijverheidsstraat 13 -2260Westerlo

Naast de bekende ladingvastzet Ontwikkeling, produceren en verkoop van vastzetrails, ladingstangen, dubbele laadvloersystemen, spanbanden, hijsbanden en isolerende scheidingswanden.

Bouwwerken Dad

Jaak Lemmenslaan 53 -2260Westerlo

Albodakk

August Cannaertsstraat 127 -2260Westerlo

Eco-home

Mechelsestraat 54 -2260Westerlo

Gery De Haes

Slachterijstraat 3a -2260Westerlo

Hermans Hout & Habitat

Zone Reme 10 -2260Westerlo

Hermans Hout & Habitat - houtbouw, woningen in houtskeletbouw en bijgebouwen in eiken vakwerkbouw. H3 - Hermans Hout & Habitat Hermans Hout & Habitat H3 bvba ecologisch houtskeletbouw vakwerkbouw renovatie bijgebouwen carport carports garage garages

Becomat +

Ottersweier 2/2 -2260Westerlo

Gc Vloerwerken

Ambachtenstraat 3 -2260Westerlo

Vloeren en tegels. Wij realiseren voornamelijk projecten voor aannemers en zijn gespecialiseerd in middelgrote werven in de professionele, industriële en publieke sector, en dit over gans België. Ook particulieren kunnen bij ons terecht.

Technicel

Zone Reme 4 -2260Westerlo

Technicel staat voor hoogkwalitatieve, innovatieve systeemoplossingen voor de vloerder.Wij brengen onze fabrikanten samen en laten producten testen in een systeem. Deze geteste systeemoplossingen bieden kwaliteit en zekerheid op al uw werven.

3bouw

Zone Reme 1 -2260Westerlo

Het bouwen van een kwaliteitsvolle en betaalbare energiezuinige woning in houtskeletbouw ligt dankzij de unieke aanpak van “3bouw” binnen het bereik van eenieders budget.

V&v Groenservice

De Reid 32 -2260Westerlo

Grondwerken, bestrating, het aanleggen van uw gazon tot en met de beplanting, V&V Groenservice realiseert het.