U zocht op: houten wanden

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Vd-decor

Schomstraat 49 -3582Beringen

Benvitec Holding Maatschappij

Koolmijnlaan 185 -3582Koersel

Group Benvitec is ook specialist in de totaalaanpak van industrieel leidingwerk of het nu traditionele materialen zoals gietijzer, staal en rvs of kunststoffen zoals hdpe, pp, ppel, pps in al hun mogelijke sterkteklassen betreft.

K.h. Services

Witte Weg 1 -3582Beringen

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van soepele vloerbekleding. Voornamelijk actief in de projectsector (professioneel gebruikte vloeren zoals ziekenhuizen, kantoren, enz.). 20 jaar ervaring.

Interluxus

Albert I Laan 53 -3582Beringen

Perfect afgewerkte systeemplafonds in moderne kleuren.Denkt u erover om een systeemplafond te laten plaatsen? Schakel dan de specialist ITL Interluxus uit Hechtel-Eksel in!

Tilbo-construct

Visvangststraat 56 -3582Beringen

Behalve voor nieuwbouw kunt u bij Tilbo - Construct ook terecht voor renovatieprojecten, inclusief het plaatsen van bijgebouwen. Passiefbouw en de verkoop van nieuwbouw behoren eveneens tot hun dienstenpakket.

Geva

Kampweg 39 -3582Beringen

Bent u ook één van de zovelen die besloten heeft om de stap te zetten en uw droom van een eigen woning te realiseren ? GEVA bvba staat klaar om u op weg te helpen met uw bouwplannen. Als bouwfirma werken wij enkel met vaklieden. Wij bouwen de ruwbouw