U zocht op: hr diensten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


X-care

Amelia Earhartlaan 17 -9051Gent

X-Care is een all-round HR-dienstverlener met specialisatie in de zorg-en gezondheidssector. All-round, want wij bieden een totaalpakket aan op het vlak van HR: zowel voor staffing (projectsourcing, interim services en werving.

Attentia

Sluisweg 1 -9000Gent

Omdat wij geloven dat gelukkige mensen de drijvende kracht zijn achter iedere succesvolle onderneming, geven wij onze klanten, door de combinatie van data van onze diensten, sociaal secretariaat en preventie en bescherming, een breder inzicht voor ee

Partena Professional

Gaston Crommenlaan -9050Gent

Partena Professional begeleidt en ondersteunt jou als ondernemer of HR-verantwoordelijke. Onze specialiteit Personeelsbeleid en ondernemerschap.

Hr Business

Steenweg Op Aalst 126 -9620Zottegem

Sd Worx

Villalaan 16 -9320Nieuwerkerken (aalst)

SD WORX biedt als HR dienstenbedrijf een volledige dienstverlening rond het tewerkstellen van personeel. U kan bij ons terecht voor advies en dienstverlening, opleidingen, onderzoeken en audits en oplossingen rond automatisering.

Agyss

Beukenlaan 32 -9051Gent

AGYSS (Aline Gerda Your Solutions & Services) is een HR kantoor, onze dienstverlening situeert zich in 3 domeinen: werving & selectie, HR Consultancy en Outplacement. U vindt onze filosofie op www.agyss.be

Hr Steps

Boekelbaan(sbb) 2 -9630Zwalm