U zocht op: huren machines bouw

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Kempens Heftruckbedrijf

Industriezone Ii 2025 -3290Diest

KHB heeft een uitgebreid gamma aan nieuwe- en occasiemachines inzetbaar als versterking in uw logistiek proces. Wij bieden u verhuuroplossingen op maat en onze transportvloot zorgt voor een tijdige levering en afhaling van de machines.

Gecko

Hollestraat 17 -3290Diest

Duurzame gevelbekleding geschiktvoor nieuwbouw en renovatie.

Idona Projects

Beringenbaan 104 -3290Schaffen

F.a.c. International

Webbekomstraat 66 -3290Diest

We zijn gestart als computer repair centrum en geevolueerd naar databekabeling , electriciteitswerken en camerabewaking. Door het bezit van onze vliegtuigen kwam al snel de vraag om in samenwerking met een erkend fotograaf luchtfotografie aan ...

Vanerum Belgie

Kleine Schaluinweg 7 -3290Diest

Breng een vrijblijvend bezoek aan onze showroom en word geïnspireerd door hoe je een leeromgeving op innovatieve wijze kan inrichten en naar believen personaliseren!

Carrosserie Stalmans

Halensebaan 150 -3290Diest

Carrosseriewerken voor alle merken en zowel voor de grootste als de kleinste werken kunt u bij ons terecht. Carrosserie Stalmans beschikt over een eigen spuitcabine op waterbasis, spuitlabo, twee richtbanken, . en er is ook een vervangwagen ter ...

Ser-tech Industrial

Leuvensesteenweg 192 -3290Diest

Ser-Tech Industrial N.V. heeft reeds jarenlange ervaring in de industrie. Onze firma is opgesplitst in 3 afdelingen: Onderhoud, Techniek en Events.