U zocht op: ict oplossingen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Elmos

Generaal De Wittelaan 9 -2800Mechelen

Elmos is een Belgische, onafhankelijke ICT-dienstenleverancier met meer dan 135 ervaren consultants, die op een flexibele en voor de klant kostefficiënte manier, de nodige resources en kennis aanlevert. De juiste persoon, met de juiste kennis en ...

Portael It

Kruisbaan 1-3 -2800Mechelen

Portael-IT is een IT gespecialiseerde dienstenleverancier voor KMO’s, kleine zelfstandigen en vrije beroepen. Wij verzorgen het technisch, functioneel en Eén van onze pijlers is goede communicatie omdat

Imb

Posthoornstraat 11 -2800Mechelen

IMB is de grootste speciaalzaak voor kantoor- en schoolbenodigdheden in Mechelen en heeft hierin reeds met 3 generaties een ruime ervaring opgebouwd. Ons totaalassortiment willen wij zo dicht mogelijk bij u brengen.

Bis Business Information Systems

Zandvoortstraat 23 -2800Mechelen

BIS, de grootste System Integrator voor het inrichten van presentatie, informatie en communicatieruimtes, levert high-end AV&ICT totaaloplossingen en realiseert AV&ICT solutions, conference systemen en digital signage oplossingen.

First-it

Motstraat 30 -2800Mechelen

Welkom bij First. Wij ontzorgen en laten jouw ICT landschap op maat evolueren, door jouw bedrijf inzage te geven in de mogelijkheden van nieuwe technologieën en diensten.