U zocht op: ijzerwaren

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Bouwmaterialen L. Van Den Broeck

Berlaarsesteenweg 128 -2500Lier

Leverancier van gereedschappen, alle doe-het-zelfmaterialen en afwerkingsproducten, met een professioneel accent

Gaboma

Antwerpsesteenweg 340 -2500Lier

Doe-het-zelf keten GAMMA is een begrip in België, met 82 winkels die samen goed zijn voor 160.000 klanten per week. Niet alleen voor de serieuze doe-het-zelver die zelf zijn huis verbouwt.

Tom Nollekens

Industriestraat 3 -2500Koningshooikt

TOM NOLLEKENS NV is inderdaad een ervaren partner in verf en onderhoud, maar ook in service. Als specialist in verf en verfgereedschappen kan u bij ons terecht voor het meest aangepast materiaal.

Retdro

Lisperstraat 15 -2500Lier

Voor alle retouches en herstellingen aan kleding en textiel, ook voor de beste service voor je droogkuis en wasserij ben je hier op het goede adres. ZORGZAAM,STIPT, SNEL EN VAKKUNDIG!!!

Tendotools

Mallekotstraat 63 -2500Lier

Bij ons kan iedereen terecht: van doe-het-zelver, over de ambachtsman tot de industriële houtbewerker. Het grootste gamma houtbewerkinsmachines in de Benelux vind je bij Tendotools

Varo Real Estate

Joseph Van Instraat 9 -2500Lier

Van Der Wee Bouwmachines

Ondernemersstraat 1 -2500Lier

Van der Wee Bouwmachines richt zich vooral op de vloerder, tegelzetter en klinkerman.

Oker

Lookstraat 48 -2500Lier

Hm Products Benelux

Hagenbroeksesteenweg 169 -2500Lier

Al meer dan 30 jaar is Health Mate® een begrip in de infraroodsector. In 1979 produceerde dit van oorsprong Amerikaanse bedrijf de eerste Health Mate® infraroodcabine. Het bedrijf is inmiddels de absolute nummer één van de infraroodcabinefabrikanten.

N.v. Janssens

Mechelsesteenweg 388 -2500Lier

Janssens nv is gespecialiseerd in aluminum verandas met hoge thermische isolatie, zwembadoverdekkingen, aluminium orangerien en serres. Janssens Alusystems

Scents By Cast Media Bvba

Vakenderveld 7 -2500Lier

Geurmarketing maakt deel uit van sensoriële marketing, een aangename geurverspreiding kan de klantbeleving en de merkbeleving optimaliseren.

G Soontjens

Ondernemersstraat 2 O/p -2500Lier

Vic. Van Rompuy

Joseph Van Instraat 9 -2500Lier

Varo is een van de grootste Europese spelers in de internationale distributie van doe-het-zelfgereedschap, tuingereedschap, handgereedschap en accessoires.Zowel de eigen merken Powerplus en Kreator als verschillende private labels zijn te koop