U zocht op: ijzerwaren

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Vernimmen

Moerstraat 29-31 -9230Wetteren

SOMS DE DOE-HET-ZELF KETENS, MEESTAL DE VAKHANDELAls u ijzerwaren, gereedschappen of bevestigingsartikelen nodig hebt kunt u naar de doe-het-zelf ketens gaan, maar kiest u Vernimmen dan krijgt u professionele kwaliteit en het beste gereedschap ...

Renova Nvh

Brusselsesteenweg 433 -9230Wetteren

schrijnwerkerij

V.i.n.

Lambroekstraat 147 -9230Wetteren

Wycor

Biezeweg 6 -9230Wetteren

:: WYCOR Afwerking en renovatie:: :: WYCOR :: :: WYCOR ::Wycor Houtconstructies Wyckaert Wetteren Aannemer Atelier Schrijnwerk Afwerking Brandwerend Overheid openbaar Aanbesteding renovatie restauratie utiliteit bouw onderneming oost-vlaanderen hout

Metafor

Vantegemstraat 25 -9230Wetteren

Perswerk, lasersnijden, CNC-plooien, laswerk, matrijzenbouw

Bollaert

Koningin Astridlaan 63 -9230Wetteren

een ruim assortiment aan mazouttanks met o.a. koppelbare en UV-bestendige tanks. In dezelfde periode werden met succes twee bijkomende productlijnen gelanceerd: regenwatertanks, zowel bovengronds als ondergronds, en septische tanks in kunstof.

Alle Inox-, Aluminium-, Metaalwerken Geert Claeys

Kwatrechtsteenweg 110 -9230Wetteren

Geert Claeys is al jaren gespecialiseerd in het uitvoeren van alle inox-, aluminium- en metaalwerken voor alle mogelijke toepassingen. Met zijn jarenlange ervaring en kennis is zelfwerkend patroon Geert Claeys graag uw partner.

Ditho Construct

Kasterstraat 90 -9230Wetteren

Ditho Construct is gespecialiseerd in de productie van constructies uit staal en RVS. Door de jaren heen zijn wij gespecialiseerd in het vervaardigen en toeleveren van ondersteuning voor de piping industrie. Metaalconstructies.

Ditho

Kasterstraat 90 -9230Wetteren

Ons bedrijf richt zich op diverse sectoren en legt zich vooral toe op het vervaardigen van metaalconstructies in al zijn facetten oa vervaardigen van pijpschoenen en supporting voor bedrijven die buisleidingen plaatsen.