U zocht op: immo

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Diemat

Burgemeester Callewaertlaan 134 -8810Lichtervelde

Immo-ter-streep

Albert I-promenade 14 -8400Oostende

Reeds meer dan 20 jaar zijn wij gespecialiseerd in het verhuren van vakantiewoningen en is de vakantieverhuring één van onze kernactiviteiten.

Carl Marien

Liersesteenweg 394 -2800Mechelen

Carl Mariën Voorstelling Ons aanbod Nieuwbouwprojecten Onze diensten Ik zoek Welkom op de website van Landmeet & Vastgoedkantoor Carl Mariën BVBA. Via deze website willen wij u ook via het internet met ons kantoor laten kennismaken. Zaakvoerder Car

Brm Invest

Gladiatorenstraat(mar) 35 -8510Kortrijk

Aannemingsmaatschappij Cfe

Herrmann-debrouxlaan 40-42 -1160Oudergem

CFE is een Belgische industriële groep met activiteiten in drie verschillende vakgebieden. Baggerwerken, Milieu, Offshore en Infra activiteiten, wordt verzorgd door DEME. Contracting, omvat de activiteiten bouw, multitechnieken. Vastgoedontwikkeling

Planon

Schalienhoevedreef 20a -2800Mechelen

Planon N.V. is gespecialiseerd in dienstverlening & implementatie van de Planon software voor Facility Management en patrimoniumbeheer.

Agence Immo De Nie

Albert I Laan 78 -8620Nieuwpoort

Agence Immo De Nie, uw vastgoedmakelaar voor Nieuwpoort en omgeving Agence Immo De Nie Nieuwpoort, uw vastgoedmakelaar voor Nieuwpoort en omgeving: Home

Pauwenhof

Blakebergen 15 -1861Meise

Wij zijn specialisten in industrieel vastgoed.WDP biedt intelligente warehouse-oplossingen met de nadruk op het ontwikkelen en verhuren van semi-industrieel en logistiek vastgoed.

Turner & Dewaele

Bijenstraat 6 -9051Sint-denijs-westrem

Jouw bedrijfspand dynamisch verkopen?Pre-sale is een uniek verkoopconcept van Turner met zowel voordelen voor de koper als de verkoper!

Debbaut Rudy

Nijverheidslaan 132 -9250Waasmunster

Rudy DEBBAUT ACCOUNTANCY & BELASTINGCONSULTANCY is een onafhankelijk kantoor dat de functie uitoefent van zowel accountant als belastingconsulent. Onze cliënten zijn zelfstandigen, kmo´s, vrije beroepsbeoefenaars en particulieren.

Daco Invest

De Limburg Stirumlaan 21 -1780Wemmel

Beltico

Maria-theresiastraat 38 -1210Sint-joost-ten-node

Kantoren - Verkoop - AdviesVerhuur - BeheerImmobiliën - BedrijvenBeleggingen - Opbrengsten - SyndiciGebouwen - Beheerders - ExpertisesSchatting - Handelszaken - AppartementenHuizen - Hotels - Projectontwikkelingen

Vdl

Koeputten 13 -2970Schilde

Probam

Korte Keppestraat 7 -9320Erembodegem

Probam NV kent zijn oorsprong in een projectontwikkelingbedrijf. Met deze kennis, gecombineerd met de pragmatische en praktische aanpak van de aannemer is Probam NV uitgegroeid tot een professioneel proces- en projectmanager.

Cervantes Capital

Kammenstraat 28 -2000Antwerpen

RealEstateMatch.be is geen vastgoedmakelaar maar een platform voor ontwikkelaars, investeerders en gednteresseerden. Wenst U een project, handelspand, commerci?le ruimte, opbrengsteigendom, huis, appartement, magazijn te verkopen?

Dumo

Zeedijk 346 -8430Middelkerke

Vastgoed Walther Van Hoof

Prins Boudewijnlaan 112 -2610Antwerpen

Ontwikkelingsmaatschappijen vastgoed voor particulieren vastgoed voor bedrijven economische instellingen onroerende goederen voor bedrijven studios verhuur verkoop vakantieverblijven woningbureaus appartementen verhuur verkoop bedrijfsruimtes verkoo

Batimmovan

Rue Du Pré-ligné Rue Du Prac-lignac -6997Ereze

Chalet et maison ossature bois + immobilier Batimmovan Welcome chalet maison ossature bois durbuy immobilier

Meginvest

Werf 5 -2500Lier

immobilien , immokantoor

Bremhove

Hille 184 -8750Zwevezele

Bremhove Real Estate maakt deel uit van de investeringsgroep van ondernemer Joris IDE.Deze dochteronderneming beheert en ontwikkelt het eigen vastgoedpatrimonium.De bedrijfstak is gegroeid uit de historiek aan overnames en fusies binnen de groep.

Coga

Eikenlei 2 -2960Brecht

Coga is makelaar in onroerend goed ten noorden van Antwerpen immo Coga vastgoed, makelaars in woningen, appartementen, gronden en handelspanden coga, vastgoedmakelaar, real estate, immobiliën, woningen, appartementen, villa's, bungalows, landhuizen,

Allfin

Regentschapsstraat 58 -1000Brussel

Real estate developer in Brussels with focus on prime quality office buildings in the European District.

Advocatenkantoor Mattijs, Voet & Co

Donk 54 -2500Lier

Een team van 30 medewerkers actief in Arbeidsrecht & Sociale Zekerheidsrecht, Factuurinvordering en Insolventierecht, Vennootschapsrecht, Handelspraktijken Fiscaal recht ... Vestigingen in Lier en Mechelen.

Kantoor W. Peeters

Handelslei 48 -2980Zoersel

Kantoor W. Peeters - Bank - Verzekeringen - Immobiliën c Kantoor W. Peeters 2007 - hosting by first served

D.k. Invest

Ambachtsstraat 41 -2390Westmalle

Vastgoed voor bedrijven. Verhuur van magazijnen, kantoren, winkels in de provincie Antwerpen, Brussel en Luik. Tevens aan- en verkoop van bedrijfsvastgoed.

Housing

Ruggeveldlaan 753 -2100Antwerpen

@topo

Frederik De Merodestraat 111 -2800Mechelen

Salenko Gent

Guldensporenpark 1a -9820Merelbeke

Salenko Gent is een makelaarskantoor gespecialiseerd in bedrijfsvastgoed. Zoekt u naar industriegrond, een kantoor, een magazijn of een showroom, te huur of te koop, Salenko stelt alles in het werk om de perfecte bedrijfslocatie voor u te vinden.

Agentuur Philips

Albert I Laan 126a -8620Nieuwpoort

Willems Vastgoed

Pironlaan 6 B3 -3550Heusden-zolder

Onze service en expertise op vlak van immobiliën geven u de beste garanties op uw droom te realiseren: betaalbaar wonen of bouwen dankzij een zorgeloze aankoop.

Immo Tirou

Boulevard Joseph Tirou 90 -6000Charleroi

C&m Vastgoed

Bergstraat 184 -2220Heist-op-den-berg

Guido Geernaert

Dorpsstraat 165 -8340Damme

Zakenkantoor NV Guido Geernaert is een familiezaak gevestigd in het hartje van Sijsele, centraal op de verkeersader tussen Brugge en Gent. Met meer dan 30 jaar ervaring als erkend Brocom en BIV makelaar kan NV Guido Geernaert u een totaalpakket ...

K.i.c.v.v.

Frank Craeybeckxlaan 69 -2100Antwerpen

Invar

Klaverstraat 19 -8500Kortrijk

Invar BVBA staat als Landmeters- en Expertisekantoor voor duurzaam en maatvast en heeft voornamelijk expertise in opmeting en schatting van onroerend goed.

Pixela

Bijllaan 22 -2547Lint

U zoekt dat ene portret met net die mooie uitzonderlijke belichting? Een reportage met een andere kijk op uw event of feest? Bijzondere profiel fotos van uw medewerkers en uw bedrijf?

Vastgoed t Waterhuys

Turnhoutsebaan 532 -2970Schilde

Vastgoed in de provincie Antwerpen 't Waterhuys vastgoed makelaars apartement,vastgoed,woning, kempen,immobiliën,lille,villa,villas,waterhuys,immo,berchem,kapellen,oostmalle,antwepren, huizen, schilde,wilrijk,zandhoven,zoersel,appartementen

Skyline Europe

Boulevard Du Souverain 292 -1160Oudergem

Belgisch, familiaal bedrijf dat werkt met eigen kapitaal.Toonaangevende vastgoedontwikkelaar met meer dan 40 jaar ervaring.Alle gronden voor de bouw van appartementen, verkavelingen en kantoren kopen we met toekomstvisie.

Creas - Corporate Real Estate Activities & Service

Kortrijksesteenweg 1035 -9051Sint-denijs-westrem

CREAS is gevestigd in Gent en ondersteunt en begeleidt u bij het commercialiseren van bedrijfsmatig vastgoed. Van bij de start in mei 2001, heeft Albert De Meester, zaakvoerder en oprichter van CREAS, ervoor gekozen om enkel te bemiddelen bij bedrijf

Resa Vastgoed

Coquilhatstraat 37-39 -2000Antwerpen

Adva

Oudestraat 1 -3450Geetbets

De Ark

Kortrijkstraat 121 -8700Tielt

Zakenkantoor Truyens

Beringersteenweg 19 -3550Heusden-zolder

Quares Holding

Leopold De Waelplaats 8 -2000Antwerpen

Quares staat voor Quality Real Estate Services. Quares is een vastgoedspecialist, die zowel op de Belgische, Nederlandse, en Luxemburgse markt actief is.

Alides

Toemaattragel 1 -9000Gent

Alides brengt ideeën in vastgoed. Alides is een proactieve full service eigenaar, ontwikkelaar, beheerder en exploitant van een verscheiden vastgoedportefeuille. Alides maakt deel uit van de familiale Gentse Group Maes.

Verzekeringskantoor Janssens En Janssens

Theo Verellenlaan 19 -2990Wuustwezel

Janssen & Janssen Immobiliën is een immokantoor voor alle onroerende goederen, schattingen enz...Sinds jaren zijn we een vaste waarde in de vastgoedsector.

Gewestelijke Ontwikkelingsmaatschappij Voor Het Brusselshoofdstedelijk Gewest

Gabrielle Petitstraat 6 -1080Sint-jans-molenbeek

Gewestelijke ontwikkelingsmaatschapij voor het brussels hoofdstedelijk gewest gt bedrijfsparken gt researchpark gt vastgoed voor bedrijven van

Den Bosuil

Horstebaan 109 -2900Schoten

Den Bosuil heeft als activiteit het verhuren van magazijnen en kantoren, dewelke in eigendom en in eigen beheer zijn. Deze panden worden te huur aangeboden, mogelijkheden van korte periode min. 1 jaar tot langere perioden.

Immo Dyck

Dascottelei 152 -2100Antwerpen

Immo-wemmel

A. Verhasseltstraat 2/1 -1780Wemmel

Immo Wemmel is de perfecte symbiose van ervaring en dynamiek. Onze meerwaarde ligt in het feit dat wij onze ervaring en kennis combineren met de modernste middelen die ter beschikking staan om uw pand in de kijker te zetten. full-service immo kantoor

Immogy

Kerkstraat 7 -2970Schilde

Immobiliën in de omgeving rond `s-Gravenwezel, Schilde, Schoten. Ons kantoor wordt gekenmerkt door "maatwerk". Spring vrijblijvend op ons kantoor binnen voor een vrijblijvend gesprek of waardebepaling.

Wgb

Keizershof 12 -2500Lier

Immoservicelier, specialist in verkoop/verhuur van Huizen - Appartementen - Handelspanden - Bouwgronden .: Immo-Service Lier :. immoservicelier, Immoservicelier, immobiliën, immoweb, immobiliënmakelaar, immo-service, immo service lier, immo-service-l

Imodel

Leopold I-laan 87 -8000Brugge

Door de jarenlange ervaring in de sector is "Immo Guy Delbecque" uitgegroeid tot een grote speler met een uitgebreide portefeuille in de Brugse vastgoedmarkt.

Destryker Vastgoed En Advies

Albertstraat 1 -1500Halle

Vastgoed en advies, projectontwikkeling, verkoop en verhuur van huizen en appartementen, vrijblijvende schatting van eigendom. Immo kantoor.

Immo Marc Everaert

Vrijheidsplein 19 -9160Lokeren

Immo Marc Everaert bvba - Vastgoed Immo Marc Everaert bvba is een erkende vastgoedmakelaar in België BIV 205708 - Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV) - Luxemburgstraat 16b - 1000 Brussel. We zijn uitsluitend actief in de immobiliënsector. Wi

Aximas

Drukpersstraat -1000Brussel

Aximas Bedrijfsmakelaars is gespecialiseerd in de verhuur en verkoop van bedrijfsvastgoed, kantoren, logistieke gebouwen, handelspanden en investeringseigendommen.in opdracht van eindgebruikers, projectontwikkelaars en investeerde

Chateau Promotion

Jules Bordetlaan 160 -1140Evere Brussel Bruxelles

Immo Chateau Promotion te Brussel - Beleggen in vastgoed en onroerend goed in een (luxe) appartement of flat te Brussel.

Immo Palton

Vrijheid 147 -2320Hoogstraten

Immo palton vastgoedmakelaars immo in de kempe immo immo te koop te huur villa...

Visie Plus

Ninoofsesteenweg 255 -1700Dilbeek

Hbs-vastgoed 1926

Wittemereldreef 18 -8200Brugge

Immo Onroerend Goed ERA Belgie - Immobilien en vastgoed makelaars. NL|FR

Hugo Ceusters Beheer

Uitbreidingstraat 72 2 -2600Berchem

Wij zorgen voor kwaliteit maar ook voor sfeer, we hebben oog voor inrichting en omgeving en we denken altijd aan u, alleen aan u.

Immo Gillis

Liefkenshoek 145 -2980Zoersel

Century 21 immo gillis century 21 immo gillis...