U zocht op: incasso

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Van Mieghem & Partners

Frankrijklei 156 -2000Antwerpen

Van Mieghem & Partners BVBA ontstond op 26.12.1989 door de inbreng van de advocatenpraktijk van Mter. Dirk Van Mieghem, advocaat aan de Balie van Antwerpen

Rectus

Gulden Vliesstraat 5 -8300Knokke-heist

Rectus is al meer dan 40 jaar uw partner voor correcte en professionele incasso, in der minne of via deurwaarder en juridisch advies in de regio Antwerpen. Wij helpen u om het onbetaald of openstaand saldo van uw klanten in te vorderen.

Tcm Belgium

Industriepark 6 -3300Tienen

Wij zijn een wereldwijd netwerk van incassobureaus en gespecialiseerdeadvocatenkantoren.

Agerant

Balansstraat 117 -2018Antwerpen

Ons kantoor blijft investeren in de toekomst en streeft een moderne behandeling na van de haar toevertrouwde dossiers. Onze specifieke methodiek is een uitwerking van het door ons ontwikkelde en gehanteerde ‘FITNESS-programma’.

Ipg Belgie

Woluwelaan 158 -1831Diegem

IPG benut het hele scala van contactcenter diensten. Door de juiste combinatie van mensen en technologie brengen we elk project tot een succesvol einde. We cre?ren unieke oplossingen voor unieke klanten.

Euro Fides Credit Management

Louizalaan 523 -1050Elsene

Recouvrement de creance, gestion des impaye credit managemnt, finance, impaye, impayes, impaye, impayes, creance, creance, credi, credit,

Advocatenkantoor De Rouck

Leopoldlaan 17 -9400Ninove

De juridische reikwijdte van ons kantoor is ruim, wat de mogelijkheid biedt een situatie of netelig probleem vanuit verschillende invalshoeken te benaderen, en tevens waar nodig in de diepte grondig uit te spitten.

Atradius

Jan Van Gentstraat 1 -2000Antwerpen 1

Meer dan 75 jaar ervaring in nationaalen internationaal incasso!Meer dan 90 eigen kantoren in 40 landenEen lokale gesprekspartner enno-cure no-pay wereldwijd.Atradius, denk mondiaal, ageer lokaal

Euler Hermes Belgium

Kunstlaan 56 -1000Brussel 1

Als kredietverzekeraar staan wij in voor de analyse en de opvolging van de solvabiliteit van uw klanten in België en in het buitenland, alsook voor de inning van uw onbetaalde facturen en de vergoeding van uw verliezen.

International Collection Services

Noorderlaan 98 -2030Antwerpen 3

ICS is reeds jarenlang de referentie wat betreft incasso en dunning procedures voor grote en kleine ondernemingen. Wij concentreren ons op de inning van zakelijke invorderingen op binnenlandse en buitenlandse debiteuren en kunnen uw dunning procedure

Fiduciaire Du Credit - Fiduciaire Van Het Krediet

Henri Matisselaan 16 -1140Evere

Het incassobureau Fiducré, specialist in debiteurenbeheer, is de ideale partner voor het innen van wanbetalingen. Vorderingen van schulden voert Fiducre snel en efficiënt uit via Telecollect, beheer van vorderingen en aankoop van vorderingen.

Intrum

Martelaarslaan 21 -9000Gent

Met een geschiedenis die meer dan 100 jaar teruggaat, werd Intrum in 2017 het grootste bedrijf voor incasso en credit management ter wereld, na de combinatie van Lindorff en Intrum Justitia.

Gobert & Team Advocatenkantoor

Kortrijksesteenweg 1125 -9051Sint-denijs-westrem

Incasso en debiteuren beheer Advies en procudure : HandelsrechtVerkeersrechtArbeidsrechtEchtscheidingenErfenissenBouw en immobilienrecht ...

Commercial Finance Group

Kasteelstraat 18 -1700Dilbeek

100% bankonafhankelijk factoring voor de K van kmo. Flexibel en snel. Voor startende en groeiende bedrijven. KMO’s met een minimale omzet van € 120.000, -. Tot 90% voorfinanciering. Gratis vrijblijvende offertes. Geen opstart noch dossierkosten.

Altares - Dun & Bradstreet

Keizer Karellaan 576 -1082Sint-agatha-berchem

De Altares D&B-database is met bedrijfsinformatie over 300 miljoen ondernemingen een onuitputtelijke bron van waardevolle data. Samen met partners over de hele wereld zorgen wij voor wereldwijde dekking met lokale diepte van onze data.

Ludo Christoffels & Christine Devolder Advocaten

Koning Albertlaan 53 -3620Lanaken

Het advocatenkantoor CHRISTOFFELS & DEVOLDER is reeds sedert 1976 gevestigd in Lanaken. Het kantoor, dat de kracht van persoonlijke aandacht hoog in het vaandel draagt werkt samen met diverse specialisten ten einde particulieren en KMO`s op een effi

Contentia

Industriëlaan 54 -7700Mouscron

U zoekt een partner voor telecollec-ting, behandeling van nalatigheden ofde gerechtelijke inning via deurwaar-der en advocaat? TelecollectingTelefonische acties in eigen naam ofin uw naam.Beheer van schuldvorderingenGerechtelijke inningen.

Vesting Finance

Winninglaan 3 -9140Temse

Vesting Finance NV is úw professionele partner inzake Credit Management. Met meer dan 20 jaar ervaring staat Vesting Finance garant voor het uitwerken van een maatwerkoplossing voor elke onderneming op het gebied Debiteurenbeheer en Incasso.

Delsico

Bollandistenstraat 51 -1040Etterbeek

Vesting Finance

Bellevue 3 -9050Ledeberg (gent)

Vesting Finance NV is úw professionele partner inzake Credit Management. Met meer dan 20 jaar ervaring staat Vesting Finance garant voor het uitwerken van een maatwerkoplossing voor elke onderneming op het gebied Debiteurenbeheer en Incasso.

Crogen

Recollettenlei 34 -9000Gent

Naast een gepersonaliseerd incassosysteem bieden wij u de service voor het opstarten, opvolgen en afwerken van de volledige gerechtelijke procedure. Van dagvaarding tot gedwongen uitvoering.

Trivion

Sint-jozefstraat 29 -2350Vosselaar

Gezien wanbetalers nefast zijn voor het voortbestaan van uw bedrijf, kunt u beter tijdig ingrijpen en uw openstaande facturen na vervaldatum doorgeven aan ons kantoor. Wij bieden u de mogelijkheid zowel minnelijk als gerechtelijk in te vorderen.

Credit Management & Advice

Hazenakkerstraat 24 -9520Sint-lievens-houtem

Maatwerk voor minnelijk en pré-gerechtelijk incasso. Easyconsult schuldinvordering,incasso,minnelijk,faktuur,onbetaald,traject,solvabiliteit,gerechtsdeurwaarder,procedures,advocaat,aanmaningsbrieven,gerechtelijk,encaissement,amiable,recouvrement,créa

Auxilius Advocaten

Prins Boudewijnlaan 241 -2650Edegem

Het advocatenkantoor `Auxilius Advocaten`, werd op initiatief van Mr. Dirk De Ridder opgericht in maart 2006. Alle medewerkers hebben een jarenlange en gedegen praktijkervaring in verschillende rechtsgebieden.

Van Leeuwen Braecken En Partners

Rijksweg 384 -3650Dilsen-stokkem

Ons advocatenkantoor bestaat uit een hecht team van 5 gedreven medewerkers. Ons doel is op continue wijze alle vormen van diensten te kunnen leveren aan ons cliënteel.

Flexcredit

Filip Williotstraat 9 -2600Antwerpen

Geen enkele bemiddelingsopdracht is dezelfde. Bij Flexcredit passen we ons daarom aan de specifieke situatie aan. Een flexibele oplossing op maat is onze garantie.

Venturis

Avenue Pasteur 6 -1300Wavre

Incassobureaus | overige zakelijke dienstverlening; n.e.g.

Seseco

Floralaan 79 -2640Mortsel

SeSeCo GROUP staat voor incasso - incasso lease - prive detectives en debiteurenbeheer.

Bruno Schoenaerts Advocatenkantoor

Amerikalei 31 -2000Antwerpen 1

Als zakenman en zelfstandige mag u rekenen op de beste juridische bijstand.Als Master in Business Law heeft Bruno Schoenaerts een hoge specialisatie in commercieel recht.

Irc Group

Rue Pavé Du Gosson 353 -4420Saint-nicolas

INTERNATIONAL RECOVER COMPANY - IRC GROUP S.A. RUE PAVE DU GOSSON 353 4420 SAINT-NICOLAS

Iuris-link

Kolonel Bourgstraat 127-129 -1140Evere

Incasso Directo

Molsesteenweg 6 -2490Balen

Wij incasseren niet ons geld, maar uw geld!

Vp Consulting

Pijpenveldstraat(lub) 9 -3210Lubbeek

VP Consulting is een dynamisch en professioneel dienstverlenend bedrijf, gespecialiseerd in alle facetten van Credit Management.

Debiservice

Egemsestraat 50 -8750Wingene

C-online

Den Ham 6 -1731Zellik

C-online biedt volgende IT diensten aan:Incasso-Software - Credit-Management-Software - Software Support - Hosting en Websites

Sekundi

Pegasuslaan 5 -1831Machelen (brab.)

Bureau Lampaert

Frankrijklei 33 -2000Antwerpen 1

Incasso-team.eu is geen incassokantoor. Incasso-team.eu is een systeem dat zijn know how, werking en netwerk ter beschikking stelt van diverse incassokantoren, advocaten en gerechtsdeurwaarders.Incasso-team.eu speelt snel en

Credit Incasso

Postbus 106 -3680Maaseik

Credit Incasso kan u helpen als u klanten heeft die niet aan hun financiële verplichtingen voldoen.Wij doen dit op een correcte en effectieve manier. Wij gebruiken voor ieder dossier de beste middelen. No cure no pay!

Creditsafe Belgium

Steenweg Op Zellik 12 -1082Sint-agatha-berchem

Creditsafe - De meest gebruikte leverancier van handelsinformatie helpt u uw kredietrisico`s daadwerkelijk te minimaliseren & uw commerciële activiteiten te doen groeien.

Credisolv Antwerpen

Van Schoonhovenstraat 49 1 -2060Antwerpen

CrediSolv zorgt voor de invordering van uw facturen. CrediSolv onderscheidt zich door u te begeleiden met, en te adviseren over, het debiteurenbeheer van uw bedrijf.

Advocatenkantoor Nathalie Leten

Korte Dennenburgdreef 2 -2950Kapellen (antwerpen)

Agreco Services

Gentsesteenweg 1140 -1082Sint-agatha-berchem

Incassobureaus | overige adviesbureaus omtrent bedrijfsvoering | overige zakelijke dienstverlening; n.e.g.

Assyst

Haagdoornlaan 45 -2950Kapellen

Incassobureaus solvabiliteitsonderzoek handelsinlichtingen debiteurenbureaus schuldinvorderingen schuldvorderingsbureaus

Advia

Lambrechtshoekenlaan 240 -2170Merksem (antwerpen)

Advia biedt organisaties structurele oplossingen inzake credit management. De organisatie wordt daarbij in zijn geheel bekeken (zgn. “helicopterview”) doch als uitgangspunt geldt steeds het bedrijfseconomisch perspectief.

Pdh Advocaten

Louizalaan 89 -1050Elsene

Ondernemingsrecht - vennootschappen en faillissement - ArbeidscontractenHandels- en bedrijfshuurVastgoedrechtVermogensrecht (successie)Incasso

Collectonline

Zavelheide 15 -2200Herentals

CollectOnline biedt u kwalitatieve oplossingen voor efficient en transparant debiteurenbeheer.Credit management software & servicesVerlies uw onbetaalde vorderingen niet uit het oog!

Advocatenkantoor Betty Buggenhoudt & Partners

Drapstraat 155 -9810Nazareth

Sociaal recht (ontslagrecht, arbeidsrecht, geschillen sociale inspectie enz..)Contractenrecht (arbeidscontracten, leveranciersgeschillen, agenturen, handelshuur, samenwerkingsovereenkomsten enz...Vennootschapsrecht

Advocaat Servais Verherstraeten

Molderdijk 124 -2400Mol

In 1995 werd Advocatenkantoor VELEDE opgericht door advocaten Verherstraeten, Leysen en Deprouw. In de loop der jaren breidde het uit, waarbij het uitgroeide tot een toonaangevend advocatenkantoor in de Kempen.

Heyvaert & Van Lembergen

Gentsesteenweg 2 -9200Dendermonde

Jacques HEYVAERT en Patrick VAN LEMBERGEN kunnen beiden terugvallen op een jarenlange ervaring binnen de Dendermondse balie. Deze ervaring hebben zij opgebouwd in hun respectievelijke advocatenassociaties...

Geert Carlier

Gaasbeeksesteenweg 53 -1500Halle

Advocatenassociatie Lm&ds

Grote Nieuwedijkstraat 417-419 -2800Mechelen

Augeo

Rue De Lantin 155 -4000Liège

I.b.r.b.

Tenhovestraat 22 -8700Tielt

Ons incassobureau heeft tot doel u een efficië nte en volledige oplossing te bieden voor uw debiteurenproblemen.

Flex Advocaten

Kapellestraat 33 -9220Hamme (vl.)

Vaak is een grondige analyse van uw bedrijf en van uw belangrijkste contractuele documenten een goede stap in de richting naar succes! Bij onze incassoservice stellen wij één doel centraal: een snelle inning van uw vorderingen.

Coeo

Leonardo Da Vincilaan 19a -1831Machelen (brab.)

Crion

Maaltemeers 84 -9051Sint-denijs-westrem

CRiON is een onafhankelijk makelaar-consultant in kredietverzekering en kredietmanagement. CRiON startte in 1994 en heeft nu een marktaandeel van 30%. CRiON maakt deel uit van de makelaarsgroep Aon, actief in 120 landen.

Tritsmans Advocatenkantoor

Albertstraat 29 -2018Antwerpen

TRITSMANS Advocaten bestaat uit een vast team van 5 advocaten met een rijke beroepservaring. Tritsmans advocatenkantoor tritsmans advocaten

Advocatenkantoor Heirman B.v.

Keizervest 169 -9000Gent

Advocatenkantoor Heirman is een all-round advocatenkantoor dat zich richt tot zowel particulieren als ondernemingen.Daarnaast heeft het kantoor een specialisatie uitgebouwd in onder andere handelsrecht, personen- en familierecht, enz.

Dehaese & Dehaese Advocatenkantoor

Luikersteenweg 185 -3500Hasselt

Dehaese & Dehaese staat met 11 advocaten en 6 medewerkers met kennis en ervaring in voor een adequate dienstverlening op het vlak van het voeren van procedures voor rechtbanken, hoven, administratieve rechtscolleges, adviesverlening,...

Flanderijn Incasso

Rijnkaai 37 -2000Antwerpen

Incasso, debiteurenbeheer, advies en consultancy, maatwerk, gerechtelijke uitvoering. Online inzicht in dossiers, facturatie en pre incasso

D.p.f. - A.b.a. - Factoring

Zwijnaardsesteenweg 173 -9000Gent

Bankonafhankelijke factoring op maat van startende ondernemingen en KMO’s. Meer dan 25 jaar ervaring. Flexibele financiering. Commercieel verantwoorde opvolging en inning van uw vorderingen, al dan niet in combinatie met kredietverzekering.

Lovius Advocatenkantoor

Brusselsesteenweg 62 -3000Leuven

Lovius - Advocatenvennootschap . Advocatenvennootschap Lovius I Philipslaan 20 I 3000 Leuven I T 016 22 26 38 I Fax 016 22 97 59

Van Damme

Veldeken 15 -9240Zele

Gerechtsdeurwaarder Hendrik Van Damme Gerechtsdeurwaarder Hendrik Van Damme deurwaarder,gerechtsdeurwaarder,gerechtsdeurwaarderskantoor,Van Damme,PRODOS,dossierbeheer,incasso,invorderingen,beslag,bezwarend beslag,gerechtshof,justitie,exploot,wanbetal