U zocht op: incasso

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Intrum

Martelaarslaan 21 -9000Gent

Met een geschiedenis die meer dan 100 jaar teruggaat, werd Intrum in 2017 het grootste bedrijf voor incasso en credit management ter wereld, na de combinatie van Lindorff en Intrum Justitia.

Vesting Finance

Bellevue 3 -9050Ledeberg (gent)

Vesting Finance NV is úw professionele partner inzake Credit Management. Met meer dan 20 jaar ervaring staat Vesting Finance garant voor het uitwerken van een maatwerkoplossing voor elke onderneming op het gebied Debiteurenbeheer en Incasso.

Crogen

Recollettenlei 34 -9000Gent

Naast een gepersonaliseerd incassosysteem bieden wij u de service voor het opstarten, opvolgen en afwerken van de volledige gerechtelijke procedure. Van dagvaarding tot gedwongen uitvoering.

Advocatenkantoor Betty Buggenhoudt & Partners

Drapstraat 155 -9810Nazareth

Sociaal recht (ontslagrecht, arbeidsrecht, geschillen sociale inspectie enz..)Contractenrecht (arbeidscontracten, leveranciersgeschillen, agenturen, handelshuur, samenwerkingsovereenkomsten enz...Vennootschapsrecht

Gobert & Team Advocatenkantoor

Kortrijksesteenweg 1125 -9051Sint-denijs-westrem

Incasso en debiteuren beheer Advies en procudure : HandelsrechtVerkeersrechtArbeidsrechtEchtscheidingenErfenissenBouw en immobilienrecht ...

Advocatenkantoor Heirman B.v.

Keizervest 169 -9000Gent

Advocatenkantoor Heirman is een all-round advocatenkantoor dat zich richt tot zowel particulieren als ondernemingen.Daarnaast heeft het kantoor een specialisatie uitgebouwd in onder andere handelsrecht, personen- en familierecht, enz.