U zocht op: incassobureau

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Intrum

Martelaarslaan 21 -9000Gent

Met een geschiedenis die meer dan 100 jaar teruggaat, werd Intrum in 2017 het grootste bedrijf voor incasso en credit management ter wereld, na de combinatie van Lindorff en Intrum Justitia.

Crogen

Recollettenlei 34 -9000Gent

Naast een gepersonaliseerd incassosysteem bieden wij u de service voor het opstarten, opvolgen en afwerken van de volledige gerechtelijke procedure. Van dagvaarding tot gedwongen uitvoering.

Advocatenkantoor Heirman B.v.

Keizervest 169 -9000Gent

Advocatenkantoor Heirman is een all-round advocatenkantoor dat zich richt tot zowel particulieren als ondernemingen.Daarnaast heeft het kantoor een specialisatie uitgebouwd in onder andere handelsrecht, personen- en familierecht, enz.

D.p.f. - A.b.a. - Factoring

Zwijnaardsesteenweg 173 -9000Gent

Bankonafhankelijke factoring op maat van startende ondernemingen en KMO’s. Meer dan 25 jaar ervaring. Flexibele financiering. Commercieel verantwoorde opvolging en inning van uw vorderingen, al dan niet in combinatie met kredietverzekering.

Advocaat Jo Raes

Koningin Fabiolalaan 56 -9000Gent

Het advocatenkantoor RAES & PARTNERS is een ondernemend kantoor in het centrum van Gent en biedt juridische adviezen, verdedigt en behartigt de belangen van haar cliënten in gerechterlijke procedures en verleent bijstand in diverse onderhandelingen.

Icontroller

Moutstraat 60 -9000Gent

iController onderscheidt zich van anderen door uw behoeften voor credit management effectief in te vullen