U zocht op: industrie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Hermans Heftrucks

Beersebaan 71 -2310Rijkevorsel

Zowel nationaal als internationaal kan Hermans op ruime appreciatie rekenen. Het bedrijf wist zich te specialiseren in de verkoop, verhuur en service van alle soorten vorkheftrucks, verreikers, hoogtewerkers en intern transportmateriaal.

Houbolak

Koolbrandersweg 3 -2310Rijkevorsel

De Keyser Construct

Beersebaan 61 -2310Rijkevorsel

Door deze verschillende aspecten is De Keyser Construct ondertussen uitgegroeid tot een stabiele, erkende firma binnen de wereld van de industriebouw en wel in het bijzonder in de dak- en wandbekleding.

Kwt Milieu

Merksplassesteenweg 95 -2310Rijkevorsel

Sysmans Koen

Sparrenweg -2310Rijkevorsel

Wij zijn de specialisten in stallenbouw en bedrijfsgebouwen in staal. Zaakvoerder Koen wilde na een ervaring van negen jaar in de sector van de metaalskeletbouw zijn eigen stempel op de markt drukken.

Brabus

Oostmalsesteenweg 36 -2310Rijkevorsel

Brabus bvba is een jeugdige, ondernemende firma met specialisatie in de verkoop en montage van poorten en zonwering. Brabus kant terugvallen op 20 jaar ervaring en monteert zowel kantel- als sectionaalpoorten voor nieuwbouw en renovatie.

Groep Van Roey

Oostmalsesteenweg 261 -2310Rijkevorsel

nv Van Roey sa is een bouwonderneming gelegen te Rijkevorsel die onderandere bestaat uit Van Roey Engineering & Services (VRES). Deze omvat 2 werkmaatschappijen (Varomat en Staalbeton). Van Roey Projectont