U zocht op: industrie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Eurobands Technical Tapes

Iz Huttegem 6 -8570Anzegem

Eurobands, opgericht in 1980, is gespecialiseerd in converting en distributie van zelfklevende technische tapes , zelfklevende schuimen en zelfklevende afdichtingsbanden . Het commercialiseert een breed gamma kwaliteitsproducten.

Bart Rotsaert

Beukenhofstraat 77a -8570Anzegem

Wij zijn gespecialiseerd in tweedehands machines voor de voedingsindustrie, slagerijbenodigdheden en gebruikte horeca apparatuur. Door een goede prijs-kwaliteit verhouding is ons klantenbestand enorm gegroeid.

Matthys Quality Equipment

Oudenaardestraat 108 -8570Anzegem

MATTHYS Quality Equipment is dé specialist in de directe verkoop van gereedschappen, producten en machines aan de oldtimerrestaurateur. Dit zowel aan particulieren als professionelen in alle Europese landen. Wij streven wij ernaar ons gamma ...

Cardoen

Grote Leiestraat 203 -8570Vichte

Wij zijn gespecialiseerd in totaalinrichting en maatmeubilair voor particulieren en bedrijven.

Motive

Dragonderdreef 7 -8570Anzegem

Motive is een externe design&development studio die innovatieve totaalconcepten ontwerpt voor de textielindustrie meubelstoffen, tapijten, gordijnen, matrastijk en badartikelen. . MOTIVE .

Ecofillco

Kerkstraat 131 -8570Vichte

Ardobel

Goed Ter Motestraat 16 -8570Anzegem

Steeno

Oudenaardestraat 45 -8570Anzegem

Vanuit de jarenlange ervaring in de productie van ploegen, grondbrekers, diepgronders, bemesters, … ontstond het idee een FULL-LINE in de grondbewerkingsmachines aan te bieden.

Vanometaal

Waregemstraat 30 -8570Anzegem