U zocht op: industrie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Baeyens Automation

Rooien 93 -9280Lebbeke

Klasse is een vierluik: vier tijdschriften, uitgegeven door het Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming, en elke maand gratis verspreid onder hen die school maken in Vlaanderen: leerkrachten, ouders, jongeren en kinderen.

Audio Visual Lighting

D'helst 21 -9280Lebbeke

Audio Visual Lighting is a wholesaler (import - export ) specialized in the sale, distribution and service of professional audio-, video- and light equipment. Audio Visual Lighting est un commerce en gros (importation - exportation) spécialiste dans

Erbivo

D´helst 5 -9280Lebbeke

Naast het verdelen van glasweefseldoek geïmpregneerd met PTFE, lasdraden en siliconen worden alle transportbanden zelf vervaardigd. Hierdoor kan Erbivo N.V. flexibel inspelen op de behoefte van de klant en de noden van de industrie / productie.

Sensoplus

Hulststraat 11 -9280Lebbeke

Purena

Populierenstraat 15 -9280Wieze

Purena biedt u geïntegreerde diensten en totaaloplossingen op het vlak van cleaning, onderhoud, hygiëne multiservice en ongediertebestrijding. Voor elk van onze klanten tekenen wij een oplossing-op-maat uit.

Mkd Belting

Industriezone D'helst 15 -9280Denderbelle

Sedert 1993 levert MKD Belting transportbanden, elevatorbanden, aandrijvingen, kettingen en alle nodige onderdelen aan de industrie.

Vanpraet Clima

D´helst 13 -9280Lebbeke

Meer dan 50 jaar een koeltechnisch bedrijf gespecialiseerd in de voedingsindustrie.Zowel islolatiebouw als de koeling worden door ons eigen beheer aangenomen.