U zocht op: industriele airconditioning

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Impens Koeltechniek

Veurnseweg - -8900Ieper

West Ice Equipment - Impens Koeltechniek Impens Koeltechniek bvba - West Ice Equipment airconditioning compressoren eco panelen fermod friginox imppol liebherr luchtcondensers ijs ijsbunkers bunkers cubers ijsschilfers ijsschilfermachines carotti fol

Ypes

Bargiestraat 14 -8900Ieper

Skt Service

Potijzestraat 42 -8900Ieper

SKT levert industri?le koel- en vriesinstallaties voor diverse sectoren in Europa

Vandenberghe

Kruiskalsijdestraat 8 -8900Ieper

Bij Vandenberghe vindt u uw betrouwbare installateurs. Met meer dan 90 jaar ervaring zijn we dan ook uw partner voor centrale verwarming, sanitair, ventilatie, energiezuinige investeringen, elektriciteit & domotica.

Groenweghe

Dikkebusseweg 32 -8900Ieper

Stevens Commercial

Oostkaai 48 -8900Ieper

Bij ons kunt u terecht voor: Alle inox maatwerk in vloergoten en dampkappen, Toonbanken, grootkeukens, flessenkoelkasten, bedieningstogen, Verwarming en koeling in uw bedrijf, uw winkel of bij u thuis, Voor onze verhuurdienst.

One-night-stands

Masscheleinlaan 24 -8900Ieper

Verleiden daar zijn we goed in. Uw doelgroep verleiden wel te verstaan.Wij zorgen ervoor dat men u niet voorbijloopt, dat u in het oog springt en dat men u zich blijvend herinnert.

Friegel

Zonnebeekseweg 66 -8900Ieper

Friegel is een jong bedrijf die is opgericht na een ervaring van meer dan 20 jaar in de sector. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van allerhande koeltechnieken.

Ucast

Steendam 7 -8900Ieper

UCast is een jong en innovatief multimedia integratiebedrijf met een sterke focus op TV verdeling en Digital Signage

Skt

Potijzestraat 42 -8900Ieper

Sawnd & Lite

Sportstraat 22 -8900Ieper

SAWND & LITE | stunning sound & light conceptsOns team staat in voor het verhuur, de verkoop en het onderhoud van professionele klank- en lichtinstallaties.Wij zijn gevestigd in Ieper.