U zocht op: industriele diensten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Itzu Cleaning

Snoekweyerstraat 1 -3600Genk

Service Net nv deed in 1996 zijn intrede in de markt van de schoonmaak en aanverwante facilitaire diensten. Inmiddels werd de groep uitgebreid met Service@Home bvba (thuishulp met dienstencheques) en Service Support bvba (ruitenwasserij)

Hamster Cleaning

Nieuwpoortlaan 17 -3600Genk

Hamster Cleaning reinigt en inspecteert luchtkanalen op professionele wijze. Dagelijks worden projecten uitgevoerd in verscheidene sectoren en (kantoor)omgevingen, zoals openbare gebouwen, kmo’s en multinationals, zorginstellingen, sporthallen, enz..

Service Support

Mieënbroekstraat 28 -3600Genk

Naast traditioneel schoonmaakonderhoud, industriële reiniging en ruitenwasserij, bieden wij ook tal van aanverwante diensten aan bij onze klanten.

Eltec-dexis

Troisdorflaan 5 -3600Genk

Eltec Dexis is een fullservice dienstverlener in onderhoud en herstelling van industriële aandrijvingen en pompen. De allernieuwste ontwikkelingen in mechanica en pomptechniek worden daarbij in onze totaalservice geïntegreerd.

Limec

Jan Latos Laan 5 -3600Genk

Wij zijn de betrouwbare partner op het gebied van elektrische installaties.

Ac Facilities

Seinhuisstraat 3 -3600Genk

America Clean is al sinds jaren tachtig als schoonmaakbedrijf een begrip in Genk en omgeving. Waar oorspronkelijk de nadruk op glasreiniging lag, zijn we ondertussen uitgegroeid tot een dienstenbedrijf met een uitgebreid aantal activiteiten

Vlegel Technology

Thor Park 8300 -3600Genk

Vlegel Technology is een nieuw en ambitieus ingenieursbedrijf gespecialiseerd in het verbeteren en automatiseren van industriële processen en machines.

X-design Pro

Slingerweg 52 -3600Genk

X-design Pro is een grafisch en ontwikkelingsbureau gespecialiseerd in dynamische websites. Wij ontwikkelen websites, ontwerpen logo´s, folders tot volledige huisstijlen.

Higenius

Nieuwpoortlaan 15b -3600Genk

Wij zijn HiGENiUS. In de eerste plaats een professioneel schoonmaakbedrijf in Limburg. Klopt helemaal, maar eigenlijk zijn we veel meer dan dat.

Recyclage Gielen

Eikelaarstraat 17 -3600Genk

Onze diensten: afvalwerking, containers & big bags, vervoer, grind & schors.

Maes Totaalprojecten

Horizonlaan 26 -3600Genk

Naast de verkoop zorgen wij ook voor een vakkundige plaatsing van uw installaties.Nauwkeurig onderhoud en reiniging behoren verder ook tot onze servicespecialiteiten.Door het toepassen van thermische fotografie en vermogensmetingen zorgen wij voor

Brupaint

Henry Fordlaan 86 -3600Genk

Brupaint verzorgt hoofdzakelijk schilderwerken voor particulieren en bedrijven, maar kan na 35 jaar in het vak een totaaloplossing vooruw interieur of een volledige renovatie van uw exterieur aanbieden.