U zocht op: industriele groothandel

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Electro Industrielle

Sint-jansplein 17 -2060Antwerpen

Installaties verlichtingstechnieken elektriciteit algemene onderneming elektriciteit benodigdheden industrie elektriciteitswerken industrie elektriciteit installateurs automatisering bedrijven domotica parlofoons videofoons deurtelefoons deurvideofoons

Wasserij Nova

Lange Van Bloerstraat 138 -2060Antwerpen 6

Al sinds 1936 zorgt wasserij Nova voor onberispelijk propere werkkledij in alle denkbare sectoren. Wij verkopen en verhuren ook, zorgen voor personalisatie, en hebben een ingenieus track & trace-systeem. We kunnen ook handige kastjes leveren en ...

Pauwels

Bredastraat 105 -2060Antwerpen 6

NV PAUWELS , reeds meer dan 40 jaar een vaste waarde in de wereld van industriële gassen en lasmaterialen

Noesen

Bredastraat 153 -2060Antwerpen 6

Noesen is aannemer van industriële sleutel-op-de-deur projecten: magazijnen, productieruimtes, distributiecentra en kantoren. Met het Astron bouwsysteem zijn zelfs vrije overspanningen tot 100m mogelijk.

Casters - Landtmeters

Bredastraat 151 -2060Antwerpen 6

Specialist op het gebied van hijsen en heffen.Als uw meest flexibele en betrouwbare partner voor al uw industriële hijs- en hefperikelen, staan wij garant voor ultieme kwaliteit en kunnen wij zowel standaard uitvoeringen als maatwerk leveren.

Cbs Building Solutions

Franklin Rooseveltplaats 12 -2060Antwerpen

CBS Building Solutions voorziet particulieren, kantoren, industriële ruimten en horecazaken van kwaliteitsvolle gietvloeren aan interessante voorwaarden.

Bercu Nv

Noordschippersdok 13 -2060Antwerpen

Reeds 70 jaar bekende activiteiten verkoop, herstelling en kalibratie van meetinstrumenten en elektronica.

Belgian Laser Company - Blc

Bredastraat 149 -2060Antwerpen 6

BLC uw partner in het Antwerpse voor precisie lasersnijden van plaatmateriaal, las- en montagewerk, plooien, boren, tappen, graveren, trommelen, glasparelstralen, enz. BLC FAST! is onze 24/24u expressdienst voor uw dringende stukken.

Smidesign Cvba

Duboisstraat 50 -2060Antwerpen

NULL

Schilderbedrijf Van Mieghem

Lange Lobroekstraat 173 -2060Antwerpen

Schilderbedrijf Van Mieghem nv Voorstelling home visie bouw industrie atelier contact Voorstelling Schilderbedrijf Van Mieghem werd opgericht in 1925 door Alfons Van Mieghem, ging over van vader op zoon en groeide zo uit tot een stabiele KMO. In ja

Spatie

Samberstraat 69 -2060Antwerpen

Werkhuizen Frans Stevens

Slachthuislaan 21 -2060Antwerpen

Als officiële invoerder voor België van de separate dieselmotoren Scania, Sisu Diesel en Waukesha Dresser gasmotoren, bieden wij u een uitgebreid aanbod motoren voor alle mogelijke toepassingen.

Cuiselec Industries

Van Wesenbekestraat 42 -2060Antwerpen

Een mooie woning verdient een degelijke electrische installatie. Electriciteit die op een professionele manier geplaatst wordt.