U zocht op: industriele groothandel

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Air - Clima

Veldkant 8 -2550Kontich

Klimaat beheer koeling diepvries Bloemenkoeling koelplafond Isolatiebouw diepvrieskoel- kamers ventilatieplafond Airconditioning Argo Sanyo Ventilatie milieu Onderhoud 2424 service - Totaalprojecten Winkelinrichting.

Essent Belgium

Veldkant 7 -2550Kontich

Een extra dimensie geven aan uw onderneming? Essent. Uw nieuwe energie. Elektriciteit- en gasleverancier. Essent 100% groene stroom garantie en de grootste producent van groene stroom in de Benelux.

E&s Industrial Tools

Eikenstraat 42b -2550Kontich

E&S Industrial Tools is ontstaan dankzij de lange ervaring van Eddy Claessens. Wij zijn een klein flexibel team, zo kunnen wij zeer snel de klanten helpen eventueel met specifieke oplossingen.

Metalced

Mechelsesteenweg 307 -2550Kontich

alle uitrusting en gereedschap voorgarages bandencentralescarrosserieherstelling benzinestations car-wash motoshopstotaalinrichtingen van werkplaatsen en ons

Cat Pumps International

Heiveldekens 6a -2550Kontich

CAT PUMPS is the world Leader in triplex high pressure piston and plunger pumps and custom pumping systems World Leader in triplex high pressure pumps-CAT PUMPS

Willekens Engineering

Rauwaard 17 -2550Kontich

Willekens engineering werd opgericht in september 1998 de activiteiten zijn vooral gericht op het verstrekken van diensten

Fam

Neerveld 2 -2550Kontich

FAM focust op de ontwikkeling van industriële snijmachines voor de voedingsindustrie

Massive

Satenrozen 13 -2550Kontich

Massive is a leading manufacturer of lighting fixtures specialised in decorative, outdoor, wall, ceiling, spot, LED, kitchen and bathroom lighting. Massive Lighting - Welcome to the world of light

Awt

Duffelsesteenweg 16 -2550Kontich

A.W.T. is opgericht door Alex Hougardy in 1985 als servicebedrijf voor industriële wasserijen.

Stefca Kraanservice

Satenrozen 24 -2550Kontich

STEFCA Kraanservice NV is een dienstverlenend bedrijf dat actief is in de kraansector met een grote expertise in bouwkranen. Het bedrijf specialiseert zich voornamelijk in de verhuur van torenkranen en snelmontagekranen.

Xtraco

Mechelsesteenweg 113 -2550Kontich

Xtraco scheidingsgordijn, strokengordijn, strokengordijnen, tochtdeur, tochtdeuren, lamel, lamellen, Lamellengordijn, lamellengordijnen, tochtgordijn, tochtgordijnen, flap, flappen, flapdeur, flapdeuren, Flapgordijn, scheidingsgordijnen, transparante

Mavom

Satenrozen 1a -2550Kontich

MAVOM is sinds 1938 specialist in de productie, marketing en verkoop van hoogwaardige chemische producten voor industriële toepassingen.

Gf Cleaning & Facility Services

Prins Boudewijnlaan 9 -2550Kontich

Schoonmaak en facilitaire diensten op maat. “ Schoonmaak en het verlenen van facilitaire diensten zijn een specialiteit geworden die berust op de wil om alle dienstverlening tot in de kleinste details te verzorgen.

Luc Brijssinck

Blauwesteenstraat 3 -2550Kontich

Brinkman

Duffelsesteenweg 234 -2550Kontich

Royal Brinkman is hét online platform voor de professionele glastuinbouw. Hier kunt u terecht voor al uw benodigde producten, advies en kennis.

Vercammen En Co

Veldkant 4 -2550Kontich

PASSIE, SERVICE en MENS. Dat zijn onze sleutelwoorden voor schilderwerk.

J.m.w. Printing

Mechelsesteenweg 254 -2550Kontich

JMW PRINTING staat voor een familiaal bedrijf, opgericht in 1995. Een jarenlange vakkennis is onze garantievoor een piekfijn eindproduct.

Euronet

Mechelsesteenweg 315 -2550Kontich

40 jaar ervaring een adres EURONET problemen die een Ander niet kan oplossen doen wij.Met veel resultaat en ervaring primeert.

Quackels Woningbouw

Groeningenlei 44 -2550Kontich

Quackels Woningbouw, bouwt uw droomhuis laag-energie en duurzaam.

Motoren Desmedt

Satenrozen 16 -2550Kontich

Al meer dan een halve eeuw laten we onze motoren voor je warmdraaien. Naast het herwikkelen van motoren voeren we herstellingen uit op alle soorten roterende machines.

Omnibus Group

Koningin Astridlaan 78 -2550Kontich