U zocht op: industriele montage

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


His Services - Handmatige Industriële Schoonmaak

Corbeillestraat 12 -2235Hulshout

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijf, buiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen.

Montec

Heibaan 172 -2235Hulshout

Wanneer u op zoek bent naar goed gekwalificeerde riggers, lassers of monteurs staan wij voor u klaar. Wij beschikken over een ruim bestand vakmensen die in verschillende sectoren inzetbaar zijn.

Advision

Manestraat 5 -2235Hulshout

Advison is expert in geotechnisch grondonderzoek. Dat houdt in: sonderingen, boringen en grondwatermetingen die jou informatie leveren over de draagkracht van de ondergrond waarop je bouwt of verbouwt.

Alphaplan

Vaartstraat 81 -2235Hulshout

AlphaPlan upgradet uw VNA rayons, op nieuwe en bestaande vloeren zodat uw VNA trucks efficiënter te werk kunnen gaan. Dit betekent volledige snelheid op volledige hoogte gegarandeerd.

Bovaki

Industriepark 62 -2235Hulshout

Zwembad (gedeeltelijk) zelf bouwen of door ons laten plaatsen, wij zijn de juiste partner. Ons vakkundig team zal aan uw wensen voldoen. KessyPool-zwembad - sauna´s - spa´s

E-worx

Hoogzand 48 -2235Hulshout

Electric Worx is een jong, zeer dynamisch installatiebedrijf voor elektriciteit en domotica met een berg ervaring en invalshoeken uit verschillende sectoren.