U zocht op: industriele piping

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Eltec-dexis

Troisdorflaan 5 -3600Genk

Eltec Dexis is een fullservice dienstverlener in onderhoud en herstelling van industriële aandrijvingen en pompen. De allernieuwste ontwikkelingen in mechanica en pomptechniek worden daarbij in onze totaalservice geïntegreerd.

Jsb Metaalwerken

Geleenlaan 18 -3600Genk

Onze werkzaamheden bestaan uit diverse metaalconstructies, laswerken (staal en inox), piping, renovatie, onderhoud en montage. Alle montagewerkzaamheden worden door onze eigen vakmensen uitgevoerd.

Elenco

Slamstraat 5 -3600Genk

Elenco is gespecialiseerd in bedrijfsautomatisering en alles wat daarbij komt kijken. Wij gebruiken uitsluitend de nieuwste technieken waarmee wij onze klanten helpen hun producten sneller, preciezer en veiliger te produceren.

Recep Karabacak

Kruisbosstraat 24 -3600Genk

Jeffensell verzorgt het hele traject van product(ie) uitbesteden. Leverancier onderzoek in Azie en Oost-Europa, quality control, logistiek, douane, etc.. Wilt u een product elders laten produceren Jeffensell is uw partner!

V D B Technics

Hengelhoefstraat 164 -3600Genk

Vandaag verzorgen wij voor onze klanten een totale service op gebied van elektromechanica. Wij staan in voor onderhoud, revisie, verhuizen van productie-eenheden alsook het vervaardigen van transportsystemen en transportbanden.

Jaco Technics Isolatie & Plaatwerk

Toekomstlaan 7 -3600Genk

JACO-Technics, gevestigd te Genk, uw partner voor industriële isolatie en plaatwerk voor o.a. energiebesparing.