U zocht op: industriele reiniging

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Van Den Borne Beheer

Hoge Mauw 250 -2370Arendonk

DiBO - Industriele reiniging - toestellen en installaties: hogedrukreinigers, car- en truckwash, tankcleaning, veegmachines, schrobmachines en ...

Liekens

Hoge Mauw 164 -2370Arendonk

De firma Liekens is de partner op gebied van tijdelijke sanitaire voorzieningen. Meer dan 80 jaar ervaring en een ongeëvenaarde full-service, maakt Liekens uw beste partner voor o.a. bouwprojecten.

Dibo

Hoge Mauw 250 -2370Arendonk

Reinigingsmachines die uitblinken in kwaliteitDiBO zoekt samen met jou naar een oplossing voor je reinigingsprobleem.

Wasserij Tony

Wampenberg 10 A -2370Arendonk

TONY – wasserijservice en textielreiniging is een familiebedrijf met ruim 50 jaar ervaring in de wasserijsector voor bedrijf en particulier.

A.g.b.b.

Hoge Mauw 460 -2370Arendonk

Iedere dag opnieuw vormt dit op alle niveaus de uitdaging van de vijftig medewerkers van AGBb INFRA. Bij de start van het bedrijf situeerden onze activiteiten zich in de grond- en afbraakwerken. Sinds enkele jaren leggen we ons met succes volledig.

Hooyberghs

Hoge Mauw 1510 -2370Arendonk

Algemene Bouwonderneming Hooyberghs vormt het moederbedrijf en het hart van B&R Bouwgroep. Deze bedrijvengroep, gevestigd in Arendonk, overkoepelt zeventien bedrijven die alle actief zijn in de bouwsector.

Racocoon

Hoge Mauw 362 -2370Arendonk

Trws

Poederstraat 47 -2370Arendonk

Wilt u graag de banken vanuw boot bekleden met kussens? Of bent u op zoek naar een neuskussen zodat u lekker kan zonnen op uw boot? Voor al deze kussens zit u goed bij TRWS. Wij bekleden ook graag de zijkanten van uw boot.

Arwo-bouw

Hoge Mauw 710 -2370Arendonk

Arwobouw NV gebruikt eigen bouwkranen bij al zijn werkzaamheden. Dit geeft ons veel flexibiliteit en garandeert een vlotte plaatsing op de werf. Onze Munsters ABK 30-55 bouwkraan en Liebherr MK80 zijn mobiele torenkranen die een compacte ...

Liekens

Watering 11 -2370Arendonk

Liekens: bedient gans de provincie Antwerpen! Ruimingsdienst, reinigingswerken, ontstoppingsdienst, verhuur van toiletwagens en toiletcabines...