U zocht op: industriele schoonmaak

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Marbo

Stuivekenskerkestraat 12 -2600Antwerpen

Tennant Europe

Roderveldlaan 3 -2600Antwerpen

Tennant Company is een marktleider in het ontwerpen, produceren en op de markt brengen van oplossingen om een schonere, veiligere en gezondere wereld te helpen creëren. De onderneming vervaardigt apparatuur voor het onderhouden van vloeren.

Cleansweep

Jos Ratinckxstraat 5-7 -2600Antwerpen

Accountants & Tax Advisers International

Jos Ratinckxstraat 5-7 -2600Antwerpen

Ata Cludts:Accountants Tax adviser Brussels Accountants - Tax adviser Brussels accountants,tax adviser,Brussels

Cws Workwear Belgie

Berchemstadionstraat 78 -2600Antwerpen

Initial Textiles, de toonaangevende leverancier van oplossingen op het gebied van textiel, ziekenhuishygiëne en sanitaire hygiëne voor bedrijven.

Ibics

Gitschotellei 124 -2600Antwerpen

Periodiek of dagelijks professionele schoonmaak van kantoren, industriële schoonmaak: reinigen van productieruimten, opslagplaatsen, slachtplaatsen, fabrieksruimten. Intern en extern wassen van deuren, ramen en vitrines. Reinigen van rolluiken.

Anbeko

Saffierstraat 195 -2600Antwerpen

Anbeko is de verdeler van boenwassen en alle restauratieproducten in Berchem zoals: politoer, bladgoud en zilver, leder cosmetica, schuurmaterialen, industriele afwerkingsproducten.

Wasserij De Fontein

Berchemstadionstraat 78 -2600Antwerpen

Iriana Trends En Classics

Driekoningenstraat 25 1e Verd -2600Antwerpen

Ornipa

Neptunusstraat 68 -2600Antwerpen

Rohrer

Uitbreidingstraat 84 -2600Berchem

Welcome to the World of Rohrer Group - we are pleased that you are interested in our field of services. We hope, that you find all necessary information you are searching for.

Rn Afbraakwerken Antwerpen

De Wittestraat 18 -2600Berchem

Bij RN Afbraakwerken Antwerpen zijn we gespcialiseerd in alle mogelijke afbraak- en sloopwerken. Ook voor betonwerken kunt u bij ons terecht. Wij zijn actief in heel Antwerpen waarbij onze hulp ingeschakeld wordt door zowel partic

Schoonmaakwoede

Posthofbrug 6/8 -2600Antwerpen

Wij zijn Schoonmaakwoede. Onze naam staat voor de perfecte grondige schoonmaak. Waar ook in België, wanneer je maar wilt.

Cws-boco Belux

Berchemstadionstraat 78 -2600Berchem (antwerpen)

CWS-boco bekleedt een leidende positie op de markt van sanitaire hygi?ne, Huur bv onze handdoekautomaten, zeepdispensers voor de sanitaire hygi?ne of wet floor mops.Wij staan in voor de bijkomende service en dienstverlening.

Bam Mat

Borsbeeksebrug 22 -2600Antwerpen