U zocht op: informatie airconditioning

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Technigroup Nv

Diamantstraat -2200Herentals

Technigroup in Herentals (Antwerpen) is gespecialiseerd in industri?le koeltechniek, airconditioning voor de industrie, relatieve vochtigheidsbeheersing, EX-installaties, explosieveilige HVAC en speciale koelmachines op maat.

Clima Technics

Beatrijslaan 115 -3110Rotselaar

Deze pagina is de startpagina van Clima Technics bvba waarop u alle informatie vindt betreffende airconditioning, koeling en warmtepompen. De aangeboden merken zijn Daikin, LG en Carrier. Startpagina

Netconnect

Pulsebaan 52 -2242Pulderbos

NetConnect is expert in de gestructureerde bekabeling van pc-netwerken en telefonie. Kleine kmo`s en grote multinationals kunnen dus zowel voor data als voice bij ons terecht.

Acb Airconditioning

Moestoemaatheide 14 -2260Westerlo

Dé specialist in klimatisatieaan groothandelsprijzen !Airco-Koeling-Ventilatie-WarmtepompenZowel geïntegreerde & designtoestellenals low-budgetoplossingenBegeleiding van voorontwerp tot installatie. Verdeler van Sanyo en Panasonic airco.

F & F Electro Systems

Europalaan 5 -2520Broechem

Fast en Flexible zijn onze sleutelwoorden.Zo trachten we onze klanten een zo goed mogelijke service te bieden.Bij ons kan u terecht voor alle elektriciteitswerken op uw bedrijf, productieruimte, magazijn, werkplaats, kantoor of showroom.