U zocht op: informatie industriele schoonmaak

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Evlo

Industrieweg 21 -2630Aartselaar

VLO bvba werd in 1991 opgericht en is na meer dan 25 jaar doorgegroeid tot een vaste waarde in de markt als TOTAALLEVERANCIER in reinigingsuitrustingen voor industrie, kleinhandel én schoonmaakbedrijven.

Verhoeven Dust Control

Vogelkerslaan 47 -9120Melsele

Verhoeven Dust Control levert en installeert ontstoffingsinstallaties en toebehoren voor de industriële sector. VDC helpt u met uw filters, cyclonen, ventilatoren, schoorstenen en emissie-monitoring.

Samoco

Vitshoekstraat 1 -2070Zwijndrecht

Multidisciplinair technisch fullservicebedrijf. We bieden een brede waaier van diensten aan bedrijven die technische bijstand nodig hebben bij de montage, demontage en het onderhoud van fabrieksinstallaties en industriële uitrustingen.

Heyvaert Bart

Bedrijvenpark De Veert 2 -2830Willebroek

Heyvaert Bart .: Verwarming - Airco - Sanitair :. Wij zoeken dringend een installateur met ervaring. Bel ons nu voor meer informatie. verwarming,herstelling,badkamer,Viessmann,witgoed,verwarmingsinstallatie,installatie,bad,Oertli,elektro,verwarmingsk

Defparts

Sinaaidorp 66 -9112Sint-niklaas

Van Gansewinkel

Nijverheidstraat 2 -2870Puurs

Van Gansewinkel geeft afval een tweede leven in de vorm van grondstoffen en energie. Dat start met zoveel mogelijk aan de bron te scheiden en door simpelweg afvalcontainers voor u te ledigen en afval te recyclen.Ontdek onze klantgerichte oplossingen

N E N S Power

Schaarbeekstraat 23 -9120Melsele

Stroomgroepen verhuur is al 35 jaar onze specialiteit. Dat verhuuraanbod werd verder uitgebreid met generator- en elektrische toebehoren en een selectie aan courant benodigd werfmateriaal zodat we onze klanten totaaloplossingen kunnen aanbieden.

Woonhabitat

Meersstraat(ste) 45d -9190Stekene

Thica

Gyselstraat 83 -9100Sint-niklaas