U zocht op: installatiebedrijf sanitair

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Elvetico

Donk 5 -2860Sint-katelijne-waver

Elvetico - Toekomstgerichte installaties voor uw comfort en veiligheid Elvetico BVBA Elvetico, electro, domotica, sanitair, beveiliging, verlichting, airco, videofonie, telefonie, muziekinstallaties, home cinema, toegangsautomatisering, poorten, roll

Sanitair Van Buynder

Windmolenstraat 38 -9120Vrasene

Sanitair Van Buynder BVBA is een onafhankelijk installatiebedrijf, dat een sterk klantgerichte werkwijze heeft ontwikkeld. Een greep uit onze diensten:welnesswaterleidingen en rioleringsanitair en aardgasdakwerkencentrale verwarmingenz

Noppe Zwembaden

Krijgsbaan 36 -2110Wijnegem

Wij zijn een professioneel zwembad installatie-bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in de constructie van kwalitatief hoogstaande zwembaden.

J. Cornelis

Mechelbaan 607 -2580Putte

De firma Cornelis NV, al ruim 40 jaar een gevestigde waarde in Putte, is een erkend installatiebedrijf op het vlak van elektriciteit, sanitair, verwarming en koeling. We verzorgen kleine en grote installaties, zowel particulier als industrieel.

Vermaelen L. & Cā°

Conservenweg 15d -2940Stabroek

Vermaelen L. & Co een erkend installatiebedrijf in de sector van sanitair, centrale verwarming, airconditioning, ventilatie, en meer. Het bedrijf legt zich toe op een gedntegreerde aanpak. Sanitair en HVAC-systemen worden als totaalpakket aangeboden.