U zocht op: intercom

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Van Der Spiegel

Antwerpsesteenweg 283 -2950Kapellen (antwerpen)

Van Der Spiegel nv is een familiebedrijf in Brasschaat dat al veertig jaar bestaat. Na twintig jaar werd het bedrijf overgelaten van vader op zoon en vandaag kunt u nog steeds bij ons terecht voor een waaier aan diensten. Ons tel nr is: 0495/79 91 76

Weber Security

Autolei 348 -2160Wommelgem

Het Weber Security-team staat 24/24 – 7 dagen/7dagen met meer dan 8 techniekers over gans Antwerpen voor u klaar.Het openen van deuren, herstellen na (poging) inbraak, vervangen van sloten en cilinders en het plaatsen van inbraakwerende deuren.

Verschueren Frans

Eikendreef 6 -2820Bonheiden

NV Verschueren is een zaak die jarenlange ervaring heeft opgebouwd in algemene elektriciteitswerken, domotica, tuinverlichting en beveiliging.

Dps

Italiëlei 86 -2000Antwerpen

De parlofoonspecialist, installateur van parlofonie en videofonie, toonzaal met verschillende merken in werking De Parlofoonspecialist: Parlofonie, videofonie,telefonie, camerabewaking,alarmsystemen, toegangscontrole, elektrische sloten

Interkommunale Voor Teledistributie Van Het Gewest Antwerpen

Boombekelaan 14 -2660Antwerpen

Betaaltelevisie televisie omroepmaatschappijen

Intercomfort - Intermed Travel Group

Prins Boudewijnlaan 41 -2650Edegem

Al meer dan 25 jaar ontdekken duizenden reizigers de bestemmingen van Intercomfort. Niet voor niets kozen we voor een duidelijke slogan, mooie reizen, kleine prijzen! Daar staan we immers voor en werken we aan, dag na dag. Want zeg nu zelf, uw...

Comptoir Commercial International C.c.i. - Internationaal Handelskantoor C.c.i.

Louiza-marialei 8 -2018Antwerpen

CCI nv, opgericht in 1914, is reeds jarenlang exclusief invoerder van tal van hoogkwalitatieve elektrotechnische producten waaronder:parlofonie- en intercomsystemen, multimeters, stroomtangen & installatietesters.

Rombit Technics

Klein Zuidland 4 -2030Antwerpen

Beveiligingsoplossingen voor kmo`s en industriële markt. Automatisering, brand- en inbraakbeveiliging, intercomsystemen, camerabewaking, datanetwerken, toegangscontrole, tijdregistratie. Totaaloplossingen dankzij korte communicatielijnen.

Mkii

Zagerijstraat 6 -2530Boechout

Safe Store

Drie Eikenstraat 661 -2650Edegem

Safe Store is als distributeur van zowel communicatieproducten als intercom en IP componenten alsook producten voor fysische beveiliging zoals intelligente lockers als kogel-brand- en inbraakwerende deuren en wanden.

Elektro Peter Luyten

Bredabaan 646b -2930Brasschaat

Fermax-Bticino-Aiphone-Siedle-Videofoons-Parlofoons-Deurcommunicatie-Deurluidspreker-Installatie-Herstelling-Kleine en grote projecten-Nieuwbouw enrenovatie-Toegangscontrole-Woningen-Appartementen-Kantoren-Bestaande en nieuwe

Aac Wouters & Co

Turnhoutsebaan 356 -2970Schilde

Al meer dan 40 jaar uw specialist in alarmsystemen, camerabewaking en brandbeveiliging

Bss Belgium

Zandvoortstraat 21c -2800Mechelen

BSS staat voor BSO Security Solutions: als groothandel beschikken we niet enkel over eer ruim productassortiment, maar ook over de kennis om elke professionele installateur te helpen zoeken naar de beste oplossing.