U zocht op: interieur events

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Top Buro

Gentsesteenweg 192-194 -9800Deinze

kantoorinrichting en kantoormeubilair.Wij beschikken over een enorme keuze endoen ook maatwerk waardoor we u altijdeen oplossing kunnen voorstellen.Wij beschikken over uiterst competentemedewerkers en een binnenhuisarchitect.# Aarz

Rent-a-plant

Molenweidestraat 24 -9070Heusden

lange termijn verhuur van planten (blijvende beplanting) in kantoren, winkels, shoppingcentra, horeca, privé en anderzijds korte termijn verhuur van planten voor beurzen, recepties en evenementen voor een kortere periode.

Aquarella

Haenhoutstraat 147 -9070Destelbergen

Alle groenvoorziening voor bedrijven, overheid en zorgsector. Specialist interieurbeplanting en hydrocultuurplanten. Gratis analyse en advies voor alle groenvoorziening in de werkomgeving. Verkoop, verhuur en verzorging van bloemen en planten...

Publiganda

Ottergemsesteenweg-zuid 717 -9000Gent

Publiganda nv, gevestigd in Gent heeft in de sector van standenbouwers een toonaangevende naam verworven. Reeds meer dan 60 jaar ontwerpen en bouwen wij standen op beurzen in binnen- en buitenland.

Astranova

Destelbergenstraat 28-34 -9040Sint-amandsberg

Met het assortiment horecameubilair bewijst Astranova haar diversiteit.In onze brede waaier aan horecastoelen, barstoelen / barkrukken , tafels, zitbanken en fauteuils vindt u voor ieder horecainterieur een antwoord.