U zocht op: interieur

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Built

Bredabaan 870 -2170Antwerpen

D.S.Interieurbouw (bvba) renovatie interieurinrichting veranderingswerken verbouwingen bisque design radiatoren ds interieurbouw d.s. verbouwingswerken winkelverbouwing interieurbouw renovatiewerken verbouwing

Ams Digital Printing

Glasstraat 17 -2170Merksem (antwerpen)

De specialist voor in- & outdoorcommunicatie. 15 jaar ervaring, een constante groei en goede service maakt dat we ondertussen een van dé referenties binnen de sector zijn.

Beveka

Oostkaai 9 -2170Antwerpen

Wij zijn gespecialiseerd in de productie en distributie van hoogwaardig decoratief plaatmateriaal voor interieur- en exterieurafwerking. Dankzij de grote voorraad bieden wij een ruime keuze aan oplossingen voor uw projecten.

Meubel Company

Bredabaan 518-520 -2170Antwerpen

Gewoon ongelooflijk veel meubelen.Van uiterst praktisch, tot exclusief klassiek en modern.We zijn niet gewoon een meubelwinkel.We hebben al meer dan 20 jaar verstand van interieurdesign.

Merksems Spiegelfabriek Dom

Oudebareellei 76 -2170Antwerpen

Alle glaswerken-glasdesign Dom:spiegels, glazen meubelen, geschenken, deuren in glas, spiegelwanden, enz. Glasdesign en spiegelfabriek Dom glas dom interieurdecoratie glazen meubelen tafels stoelen deuren Lothar vitrines verlichting geschenken relati

Ra Group

Catershoflaan 32 -2170Antwerpen

Vhv Cleaning

Lode De Boninghestraat 2 -2170Merksem (antwerpen)

VHV Cleaning staat voor professionele schoonmaak en onderhoud.Onze troeven zijn perfectionisme, een vast team, flexibiliteit en jarenlange vakkennis.

Atelier 13

Griffinstraat 13 -2170Antwerpen

The Clean Team

Hodonk 25 -2170Merksem (antwerpen)

The Clean Team is een jong, dynamiek en ambitieus schoonmaakbedrijf met medewerkers die klaar staan om U te helpen. Het bedrijf is gespecialiseerd in schoonmaak voor particulieren, kleine en grote bedrijven.