U zocht op: interieur

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Natuursteen Baeken

Veedijk 48 -2300Turnhout

Natuursteen Baeken ontwerpt, maakt en plaatst natuursteenproducten.

Master Meubel

Steenweg Op Diest 111 -2300Turnhout

Master Meubel toont niet alleen een exclusieve en uiterst volledige collectie designmerken en meubelstukken, maar gaat ook voor een heel eigen kijk op de collecties. Eigen team van tien interieurarchitecten.

Ben Van Dooren

Jef Buyckxstraat 81 -2300Turnhout

Service en dienstbaarheid staan bij ons snelgroeiend bedrijf voorop waardoor we constant op zoek gaan naar nieuwe technieken en producten om u het allerbeste resultaat te garanderen.

De Eiken Boom

Steenweg Op Diest 111 -2300Turnhout

Meubelambacht, Turnhout, Antwerpen, meubelen voor wonen en slapen, meubelen, zitmeubelen, woonkamers, slaapkamers, interieur-decoratie, interieuradvies, maatwerk, gevestigd te Turnhout in België, belgium

Novitas.be

Prinsenstraat 3 -2300Turnhout

Voor uw Bouw of Renovatieplannen zal u bij Novitas.be zeker de juiste Vakman, Aannemer vinden. Of het nu gaat over een volledige nieuwbouw of enkele kleine aanpassingen. Wij brengen u in contact met lokale Aannemers, Vakmannen, firma`s.

Ipega Cleaning

Veedijk 39 -2300Turnhout

Groothandel in efficiënte, ecologische schoonmaakmiddelen voor interieur, sanitair en vloer, desinfectiemiddelen, keukenreinigers, wasmiddelen, ontvetters.

City Design

Herentalsstraat 17-19 -2300Turnhout

Korreli Industries

Steenweg Op Zevendonk 181 -2300Turnhout

Je interieur licht op van een prachtige gietvloer in de kleur van jouw keuze. Korreli plaatst jouw gietvloer in Turnhout en Antwerpen met grote zorg ?n volledig op maat.

Texture Painting

Muizenvenstraat 6 -2300Turnhout

Als specialist in diverse schilder- en bekledingstechnieken realiseert Texture Painting unieke interieurprojecten! Voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. Steeds met de beste kwaliteits- en servicegarantie.

Ajouta

Gierledreef 39 -2300Turnhout

Baeyens Wim Schoonmaakbedrijf

Gagelpad 15 -2300Turnhout

Wij zorgen voor het schoonmaken van ramen voor zowel particulieren als bedrijven.

Schoonmaakbedrijf Smets H.

Schorvoortstraat 88 -2300Turnhout

Alle schoonmaakdiensten voor zelfstandigen, KMO`s, grote bedrijven, winkels, hotels, restaurants, café`s en handelaren in Turnhoutse regio, Noordoost Antwerpen en de Kempen. "geen vuiltje aan de lucht!"

Schoonmaakbedrijf Bosmans

Kastelein 15 -2300Turnhout

Als schoonmaakbedrijf en ruitenwassers zijn wij sinds 1977 een vaste waarde in de regio Turnhout. In 2010 hebben we samen met Ruitenwasser Rohart het bedrijf "Schoonmaak Rohart" opgericht, om nog sneller en efficiënter voor de dag te komen.

Huybreckx

Kastelein 57 -2300Turnhout

Welkom op de site van HUYBRECKX HOME OVER HUYBRECKX GAMMA REFERENTIES CONTACT "Bij Huybreckx is alles mogelijk. Wij bieden de kwaliteitsgarantie voor elk bouw-of interieurproject." Samen met u werken we graag uw project uit en begeleiden u doorheen a

Master Meubel

Steenweg Op Diest 111 -2300Turnhout

Master Meubel overstijgt het begrip ‘meubelwinkel’ in alle opzichten. Hier omarmt een exclusief en architecturaal historisch waardevol gebouw een uitgelezen selectie van alle wereldvermaarde designmerken.

Travel Muze

Grote Markt 27 -2300Turnhout

Everclean

Joris De Hozestraat 2 -2300Turnhout

De Firma Everclean is gevestigd in Turnhout en is reeds meer dan 10 jaar vertrouwd met het onderhoudsgebeuren.

Elboreco

Kleine Reesdijk 61 -2300Turnhout

Elboreco is actief in de verhuursector van machines met bestuurder, zowel voor grondwerken, hoogtewerken en transport.

Luc Vaes

Jubileumlaan 11 -2300Turnhout

Jb Design

Hertenstraat 56 -2300Turnhout

jb Design uw partner in keukens, dressings, badkamers, bureaus, maatkasten jb Design jb design, jos berden, berden, hertenstraat, turnhout, keuken, keukens, dressing, dressings, bad, badkamer, badmeubel, badkamermeubel,meubel, meu