U zocht op: interieur

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


And-extreem

Hagelberg 33 -2440Geel

AnD-Extreem: Winkel-en interieurprojectenEigentijds wonen en werken op zijn mooist!U kan bij ons terecht voor uw totaalinrichting: van ontwerp, over coördinatie tot uitwerking. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Decor Finesse

Herentalseweg 42b -2440Geel

De volledige technische uitwerking van uw ingenieus interieurproject, dat is wat Decor Finesse doet. En dit voor: winkels, horecazaken, kantoorruimtes en woningen.

Antiques & Design

Vossendaal 3 -2440Geel

Antiques & Design is gespecialiseerd in interieurinrichting van restaurants en andere horecazaken. Een binnenhuisinterieur moet voldoen aan zeer specifieke eisen: comfort, stijl, uitstraling, prestige.

Mr Projects

Larumsebrugweg 114 -2440Geel

Op zoek naar een vakman die voor u een originele, moderne en praktische winkelinrichting kan realiseren? Een partner die met u meedenkt en uw ideeen omzet in realiteit? Dan zit u goed bij MR Projects.

Herenthoutse Bouw - En Schrijnwerkerij

Lammerdries 12 -2440Geel

Renovatie & inrichting van woningen, kantoren en winkel zijn de paradepaardjes, maar ook nieuwbouw en restauratie maken deel uit van de activiteiten. Een uitgebreid materiaalpark en een doorgedreven automatisatie van administratie en studiedienst...

De Kegel Interieur

Grotesteenweg 12 -2440Geel

Dubo binnendeuren is de specialist op gebied van deuren. Bent u op zoek naar klassieke of hedendaagse deuren. Wij hebben het voor u. Dubo Deuren || Dubo Portes || Dubo Doors -

Stessens

Winkelomseheide 221 -2440Geel

Als familiale onderneming heeft Bouwbedrijf Stessens zich gespecialiseerd in het bouwen van privé-woningen"sleutel op de deur", volgens de traditionele bouwmethode.

Vinus

Eindekens 37 -2440Geel

Bouwonderneming Vinus wil zich profileren als een idelale parner in ruwbouwwerken voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Easy Systems

Klaus-michael Kuehnelaan 3 -2440Geel

Easy Systems: Uw partner in interne transportsystemen en aluminiumconstructies op maat.

Lt&s

Oosterloseheide 27 -2440Geel

Has

Lammerdries 13 -2440Geel

Bij HAS houden we de dingen graag eenvoudig.De eenvoudigste manier om te bepalen welke ramen en deuren er bij je passen, is door je leefgewoontes in kaart te brengen. De volgende logische stap is de keuze van 1 of meerdere materialen.

Albutech

Fabriekstraat 39 -2440Geel

Albutech is een jong en dynamisch bedrijf, gestart in juli 2010, maar gebaseerd op 25 jaar ervaring in diverse segmenten uit de HVAC sector.

Sign Anthoni

Marterstraat 14 -2440Geel

U kan bij ons terecht voor alle reclamewerken, printwerk, freelance opdrachten, .

Bouwwerken Gova

Herentalsedijk 183 -2440Geel

Betonkelders Gova is gespecialiseerd in het plaatsen van ter plaatse gestorte betonkelders. contacteer ons voor meer info of een gratis offerte.

Renotec

Acaciastraat 14c -2440Geel

Renotec gaat aantasting door chloriden tegen door het plaatsen van offeranodes, impregnering of met het proces van kathodische bescherming.

Las-tech

Steenovens 28 -2440Geel

Las-Tech levert flexibele lasdiensten aan de industrie, voor nieuwbouw enaan de voedingsindustrie.