U zocht op: interieur

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Guy Verheyen

Kraaienhorst 1 -2960Brecht

Guy Verheyen Interieur is gespecialiseerd in innovatieve, creatieve en kwalitatieve interieuroplossingen voor architecten, binnenhuisarchitecten, bouwfirma’s en particulieren.

B&s Totaalconcept

Steydlinlaan 18 -2960Brecht

Dan bent u bij B&S Totaalconcept aan het juiste adres. Wij zijn een afwerkingsbedrijf voor professionelen.Bouwpromotoren, projectontwikkelaars, aannemers en architecten vinden bij ons keukens, deuren en bevloeringen onder één dak.

Decocoach

Processieweg 2 -2960Brecht

Pouillon Peter

Lakvenheidedreef 18 -2960Brecht

Gyma

Bosstraat 3 -2960Brecht

Decor Van Looveren

Brugstraat 40 -2960Brecht

DECOR VAN LOOVEREN - Welkom in onze decoratiewereld...

Rentoclean

Klein Veerle 109a -2960Brecht

Rentoclean nv is gespecialiseerd in onderhoudsproducten voor alle mogelijke doeleinden. Wij leveren enkel grote kwaliteitsproducten aan goede prijzen. Wij maken enkel kwaliteitsproducten voor kleine en grote ondernemingen.

Bouwatelier

Poppelaerstraat 2 -2960Brecht

bouwatelier bvba is een bouwbedrijf te Brecht met specialisatie in lage-energiewoningen en sleutel op de deur woningen. zowel lage-energie als de huidige norm ...

Welektro

Bevrijdingsstraat 12 -2960Brecht

Welektro voert al uw elektriciteitswerken steeds met de nodige professionaliteit uit. Hierbij gebruiken we de meest hoogwaardige producten. We zijn steeds gemotiveerd om onze klanten de best mogelijke service aan te bieden. Kwaliteit boven kwantiteit

Tapwagenverhuur Aerts

Oostmalsebaan 7 -2960Sint-lenaerts

Een verjaardagsfeest of fenomenaal bedrijfsevenement in het verschiet?Wij zorgen voor de nodige verfrissing op uw evenement! Wij verhuren tap- en koelinstallaties met kwaliteit, hygiëne en een 7/7 en 24/24 service voorop.

Steenhouwerij Van Wouwe

Nijverheidsstraat 3a -2960Brecht

Vandaag de dag kan de klant bij ons terecht voor natuursteen en vloeren vanaf de ruwbouw tot en met de binnenafwerking.