U zocht op: interieur

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Keap Shop Solutions

Atealaan(hrt) 12 -2200Herentals

specialist inwinkel-, interieur- en kantoorinrichting

Matro Truck Accessories

Atealaan(hrt) 65 -2200Herentals

Grootste gamma truck toebehoren, rechstreeks van fabrikant naar handelaar en eindgebruiker.

Paul Claes

Mariëndal 5 -2400Mol

Kom zeker een kijkje nemen en laat u inspireren door ons interieur design. U kan bij ons terecht voor alle interieurprojecten op maat, zowel moderne als landelijke.

Kempenland Steenkapperij

Hezemeer 2b -2430Laakdal

Bij ons kan u terecht voor natuursteen in uw interieur, uw exterieur en uw grafzerken. Maatwerk of standaardontwerpen. Keuze uit verschillende soorten natuursteen.Voor particulieren en professionelen.

Vink

Industriepark 7 -2220Heist-op-den-berg

Vink levert het breedste voorraadprogramma in kunststof platen, folie, blokken, buizen en fittingen en alle andere toepassingen van kunststof halffabrikaten. Hierdoor is Vink uitgegroeid tot de belangrijkste voorraadhouder en distributeur van België.

Sn Truckstyling

Atealaan 65 -2200Herentals

SN-Truckstyling is gespecialiseerd in het verkopen van alles wat te maken heeft met uw vrachtwagen. Van interieur tot exterieur en van accessoires tot maatwerk. U kunt voor alles bij ons terecht. Bekijk onze webshop met meer dan 2500 producten.

And-extreem

Hagelberg 33 -2440Geel

AnD-Extreem: Winkel-en interieurprojectenEigentijds wonen en werken op zijn mooist!U kan bij ons terecht voor uw totaalinrichting: van ontwerp, over coördinatie tot uitwerking. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Kerkstoel Prof-en Sanicenter Nv

Leopoldlei(hal) 54 -2220Heist-op-den-berg

Kerkstoel Bouwmaterialen biedt je het volledige gamma van ruwbouwmaterialen aan, zoals dakpannen, gevelstenen, cement en zand, materialen voor de buitenaanleg. Maar ook verfijnde keukens, badkamers, sanitair, binnendeuren en andere interieurafwerking

Inbo

Hoogbuul 59 -2250Olen

Reeds meer dan 15 jaar zijn wij actief in de schrijnwerkerij en interieurbouw van klassieke en hedendaagse interieurs.